maandag 24 augustus 2015

Paraplu/ senz°

Kleine druppeltjes die tegen het raam aan tikken en de wind die door de bomen raast, we kennen het allemaal: it's raining men! Het liefst kruipen we dan in ons huis en wachten we totdat de regen is gestopt. Maar wat als je toch door de regen naar buiten moet? We hebben geen zin om helemaal nat geregend te worden en wij als meiden moeten al helemaal niet aan uitgelopen make- up denken....

Webshop senz° stuurde mij vorige week een mailtje met de vraag of ik niet graag over hun specialiteit, umbrella's wilde schrijven. Het assortiment en de leuke printjes op de paraplu's trokken mij erg aan, natuurlijk wilde ik dat wel!

Over senz°
Senz is het merk dat de originele storm paraplu ontwikkelde en op de markt bracht. In de shop worden verschillende soorten en maten paraplu's verkocht. Het is iets duurder, maar met een goede kwaliteit. Bovendien vind je in de shop absoluut geen standaard printjes. Senz past haar umbrella's aan naar de nieuwste printjes en kleurtjes en is dus helemaal up to date van het modebeeld at the moment. Er zijn genoeg soorten en maten paraplu's, er zit vast een tussen die bij jou past.

Na even online gesurft te hebben op de site koos ik voor de paraplu met aztec print, i love aztec! Al een paar jaar is het printje helemaal in en bovendien maakt het de paraplu erg vrolijk. De plu is erg stevig en niet zwaar in de hand, super fijn! De stof laat trouwens geen enkele regendruppel binnen, dus je blijft helemaal droog en ook voor storm hoef je niet bang te zijn met deze umbrella in je hand. Helaas is het echt een paraplu voor één persoon, dus als het plotseling gaat regenen kun je niet met meerdere vriendinnen schuilen.  Zoek je toch een grotere paraplu? Dan kan je altijd nog even in de webshop kijken voor de xxl editie.

De paraplu is stormbestendig tot 100 km/ h. De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam heeft haar deuren geopend als rain shop en hier kan je de paraplu's testen voor een windmachine, dit kan tot en met de eerste week van september!


Welke paraplu is voor jou een must op een regenachtige dag?

         https://instagram.com/vanilles_/

10 opmerkingen:

 1. Handig dat je de paraplu mag testen voor een windmachine ! Ik heb heel vaak een mini paraplu in mijn tas in de herfst/winter. Je weet maar nooit met dit Nederlandse weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, wat een coole vorm van die paraplu! En het printje maakt me meteen vrolijk -voor zover dat kan als het regent-. Ik heb zo'n flutparapluutje dat je enkel kan gebruiken als er geen wind is, haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt een mooie paraplu!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu zit ik met dat liedje van 'It's raining men' in mijn hoofd, hahah! Wat een leuke print heeft deze paraplu! Fijn ook dat hij strom bestendig is, ik zou me ook eens zo'n paraplu moeten aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dergelijke paraplu's lijken mij echt super handig! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had ook zeker de aztec gekozen, wat is ie leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat senz° je een mail stuurde! Ik vind het echt een heel mooi ding! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een origineel item, dit hebben we wel nodig in ons kikkerlandje. Ook vind ik de foto's weer verschrikkelijk mooi geworden. Erg gaaf dat je dit mocht doen en wat een gave plu eigenlijk. Groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een heerlijk plu, volgens mij heeft hij ook een reuze handige vorm, leuke kleur en print ook want van de meeste plu's word je niet echt vrolijk, deze is echt leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen