woensdag 26 augustus 2015

OPI ColorPaints/ sneak peak


Yeah, mijn favoriete nagellak merk komt met een gloednieuwe collectie! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik verzot op O.P.I, het nagellak merk met een breed assortiment en een hele goede kwaliteit! Toen ik op Instagram een foto tegenkwam van een nieuwe collectie, werd ik erg nieuwsgierig. De nieuwe collectie heet ColorPaints en beloofd veel! Ik heb allerlei persbestanden mogen ontvangen die ik graag met jullie deel zodat je helemaal up to date bent van de nieuwe collectie.

Het idee van O.P.I achter de nieuwe collectie is heel simpel,: zelf nail designs kunnen maken met levendige transparante kleuren. Het klinkt erg leuk, hoe vet is het om zelf bijvoorbeeld het marble effect op je nagels te kunnen creëren?

In totaal zijn er negen unieke kleurtjes te koop. Van een diep rode kleur, tot een ijzige blauwe kleur. Als je niet kan kiezen is een mini pack natuurlijk ook wel erg leuk! In het setje zitten vijf knallende kleuren met een Silver Canvas Base Coat.

 
Ook benieuwd naar een nail design dat je kan maken met de Color Paints? Start met een laagje Natural Nail Base Coat en breng vervolgens een dun laagje Silver Canvas Base Coat aan. Gebruik dan meerdere ColorPaints voor een oogverblindend effect. Hoe vet zou trouwens een laagje Silver Canvas Base Coat met verschillende kleuren nagellak spetters zijn?

De kleuren nagellak zien er heel gaaf uit en ook het idee achter de ColorPaints is super leuk! Ik kan niet wachten om mijn nagels te lakken met een lakje uit de nieuwe collectie van O.P.I! 

O.P.I haar collectie ColorPaints is gisteren uitgekomen.

                                                                       

9 opmerkingen: