woensdag 12 augustus 2015

Back to school make-up tasje/ Hunkemöller

Hunkemöller is de place to be voor mooie, speciale bikini's maar ook voor stijlvol ondergoed! Meestal kijk ik alleen even bij de bikini's en ben ik vaak al met één oogopslag in de roze wolkjes. Maar wist je dat er ook handige make-up tasjes verkocht worden die ideaal zijn voorin je schooltas?

Juist ja, super easy om al je make-up musthaves netjes in op te bergen! Nu ik dadelijk met reistijden te maken krijg, en niet altijd de tijd heb om mezelf full face op te maken is dit de oplossing!

Het tasje heeft een leuk patroontje en komt uit de ''So Me lijn'', een vrolijke, verleidende lijn! Niet alleen is dit tasje super cute, maar het heeft ook het perfecte formaat om een aantal musthaves in te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een waterproof mascara, lipgloss en lipbalm! Er zat trouwens ook een verrassing is the make-up bag, namelijk: een klein spiegeltje en een eau de toilette!

Een spiegeltje is altijd handig om tussendoor even je make-up te checken of om snel bij te werken. Je moet wel even goed kijken hoe je het spiegeltje openmaakt, dit was voor mij de eerste keer een raadsel. Oeps!

Wauw, wat ben ik gek op dit flacon! Het is super easy om mee te nemen en de geur ruikt ook lekker! Wel een geur dat iets heftiger is dan dat ik normaal gesproken draag, maar zeker een aanrader! Ook erg handig dat het flacon een buisje is, zo kan ik het overal mee nemen.

Alle items die hier zijn genoemd zijn te vinden in de webshop van Hunkemöller!

Neem jij ook een make-up tasje mee in je schooltas?

 

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt een heel leuk tasje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lijn. Dat spiegeltje zou ik wel willen scoren. Al ga ik niet naar school hebn ik wel altijd zo'n tasje bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig zeg, zo'n tasje. In mijn tas ligt altijd alles los, ook al heb ik wel zo'n tasje (ik vergeet meestal om alles er weer netjes in te doen hihi).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt zo'n mooi tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk tasje!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leukerdje is het toilettasje, echt onwijs schattig....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist dat Hunkemöller ook bikini's verkocht, maar ik heb er nog nooit echt zo'n tasje zien staan. Eens beter rondkijken de volgende keer! Want het ziet er inderdaad handig en mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen