donderdag 27 februari 2014

Rimmel Londen Stay Matte foundation


Toen Daniëlle en ik laatst in de stad waren , zijn we nog even bij de DA langs geweest. Omdat je daar 20% korting op alles kreeg ! Toen heb ik deze mooie foundation gekocht. Ik hem al bij veel blogs voorbij zien komen. En wilde hem zelf ook graag , en nu heb ik hem en laat hem aan jullie zien.
Ik had een nieuwe foundation nodig , die goed dekt en er natuurlijk uit ziet. Daar leek deze Stay Matte van Rimmel Londen me daar perfect voor ! Ze zeggen ook dat je gezicht goed mat blijft gedurende de hele dag. Dat belooft wat !Hier de swatches. Ik had het al gezien , hij is te donker voor mij ! Echt jammer ! Maar met als ik hem met een make-up spons licht aan breng , is hij perfect ! Hij heeft een natuurlijk effect , ook al is hij eigenlijk te donker voor mij. En blijft bijna de hele dag mat. Wat wel jammer is is dat ze er maar drie kleuren van uit hebben gebracht. Zonde voor zo'n goed product !

Te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €9,99.

Door Lisa


3 opmerkingen:

  1. Deze foundation heb ik ook gekocht. Inderdaad heel jammer van die drie kleuren, want het is een heerlijk product om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt wel goed, jammer dat hij iets te donker is. Slim om daarom met make up spons aan te brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat jammer dat de kleur te donker is!

    BeantwoordenVerwijderen