maandag 3 februari 2014

Unieke onderzetter #Diy

Je vriendinnen komen een kopje thee drinken maar je mist eigenlijk toch iets. De koekjes liggen op een schoteltje dus die ben je niet vergeten. Maar wat kan een gezellig bezoekje nu op leuken? Juist ja! Je eigen zelf gemaakte onderzetters! Natuurlijk kun je ze laten maken, maar zelf maken is veel leuker! Bekijk hier de stappen en maak ook een onderzetter met je eigen creativiteit. Veel plezier en succes!

Wat heb je nodig?
-lijm
-schaar
-plakband                                                          
-onderzetters
-wit papier
-plaatjes
-doorzichtig geschenk foliePak je onderzetters er maar bij. Gebruik onderzetters die niet meer zo mooi zijn. Bijvoorbeeld waar een vlek op zit. Ik heb één van deze onderzetters gebruikt. Plak dan wit papier over de onderzetter heen en zorg ervoor dat de vorm helemaal rond is zodat die goed blijft vast zitten. Als alles goed vast zit, plak je de plaatjes op je onderzetter. Dat komt er dan zo uit te zien:


Alles opgeplakt? Pak nu een stuk geschenk folie en doe dat stuk over de hele voorkant heen. Plak alles dan aan de achterkant vast. Zorg er wel voor dat er niet te veel folie zit op de achterkant. Als er namelijk veel folie op de achterkant zit, is je onderzetter niet stabiel en is het niet handig om er een kopje of glas op ze zetten. Als je dit allemaal gedaan hebt, is je eigen unieke onderzetter klaar! Mijn eigen unieke onderzetter is zo geworden:Zo hoef je je niet meer te schamen als net de favo onderzetters van je vader op tafel liggen. Vervang de onderzetters die er niet goed meer uitzien in gewoon je eigen unieke onderzetters!

Door: Daniëlle

6 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk en creatief idee :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je leuke reactie Kim!
  Liefs, Vanilles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow? Wat is er mis met de onderzetters van je vader.... haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,wow wat een mooie onderzetters.
  Toppie!!!!

  R

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk bedacht! Hoewel ik samen woon met mijn vriend en zelf de onderzetters heb uitgekozen met hem, beginnen er hier en daar wel een aantal wat beschadigingen te vertonen dus die zou ik nog graag wat opleuken!

  BeantwoordenVerwijderen