dinsdag 18 februari 2014

Technic Eyeshadow mono's


Laatst was ik wat aan het uitproberen qua make-up, en kwam deze technic mono's tegen ! Deze 3 oogschaduw mono's had ik samen met nog 2 andere oogschaduw palettes en een oogpotlood in een grote box gekregen. De andere producten zullen nog wel een andere keer langskomen ! Het merk Technic ken ik niet zo goed , maar met deze oogschaduw mono's zit het wel goed. Het zijn drie mooie kleurtjes , twee bruin kleuren die mooi op elkaar zijn afgestemd. En een donker grijze die er ook goed uitziet. Ze hebben een leuke verpakking, en mooie kleuren. Wat wil je nog meer ?


Dit zijn dan de swatches , ze zijn erg kruimelig dus je moet ze wel even afkloppen anders komt er oogschaduw op je wang. En het zijn best wel donkere kleuren , dus dat krijg je er niet zo snel meer af. Er zit ook een lichte shimmer in , wat het wat warmer maakt. Nu vind ik de twee bruin tinten nog mooier bij elkaar staan ! Normaal is Technic vooral van de felle kleurtjes maar nu hebben ze natuurlijke tinten, moeten ze vaker doen !

Deze mono's komen uit een box dus je kunt ze jammer genoeg niet los kopen , ik heb de box gekregen dus weet de prijs ook niet meer. Maar het is een jaar geleden dat ik hem heb gekregen , dus ik weet niet zeker of hij nog bij de DA verkrijgbaar is.

Dit waren de 3 mono's uit de Smokey Eye box van Technic. Er zaten ook nog andere artikelen in de box , maar die komen nog wel een keer hier op Vanilles te staan !

Door Lisa


3 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren, de swatches zien er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit merk nog niet. Maar ze zien er mooi uit :) dat ze kruimelig zijn vind ik vaak niet zo'n probleem, inderdaad gewoon even de kwast af tikken :)

    BeantwoordenVerwijderen