zondag 30 maart 2014

Baggy sunday look #10




Zo zeg, vandaag al de tiende baggy sunday look editie! Al tien weken achter elkaar kan je hier op Vanilles outfits bewonderen en je inspiratie op doen. Lisa en ik laten om de week onze 'Baggy sunday look' zien.Vandaag laat ik je de look zien die ik vandaag draag. Vinden jullie het nog steeds leuk?

Vanmorgen wou ik een keer wat anders met mijn haar en heb ik maar liefst een half uur lang mijn haren gestyled. Helaas kreeg ik al snel mijn krullies weer terug... Na een paar wattenschijfjes nodig te hebben gehad is mijn winged eyeliner eindelijk gelukt! Genoeg gebabbeld over make-up en op naar fashion! ☺



Na een poosje kijken in mijn kleding kast zag ik mijn kanten topje weer voorbij komen. Vorig jaar was kant echt een enorme trend. Dit jaar heb ik nog geen kant in de kleding winkels zien hangen. Maar ik vind kant eigenlijk nog steeds erg leuk. Het geeft iets liefs aan je look. Het kanten topje heb ik vorig jaar bij The sting gekocht. Wist je dat The sting nu ook haar eigen webwinkel heeft? Wat ben ik hier blij mee! Er zit geen The sting bij ons in de stad en ik kom ook niet super vaak in de grotere steden. Ik vind het leuk om onder deze top een knal kleur te doen of gewoon lekker rustig en je zachte look te laten opvallen door de grotere sieraden. Voor dat tweede heb ik vandaag gekozen. Ik heb een grote ketting om die erg opvalt, er staat hierover morgen een review online! Omdat het weer deze week heel afwisselend is draag ik toch even een spijkerjasje anders is het net iets te fris. Als het zonnetje verschijnt doe ik zeker mijn jasje uit! Deze week draag ik best veel Only broeken en natuurlijk ook weer vandaag!

Kanten top 19,95
Only broek 50,00
Spijkerjasje Vila Clothes 50,00

Door Daniëlle

8 opmerkingen:

  1. Hoi ,

    Je ziet er prachtig uit!!
    Fijne zondag
    Gr R

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige outfit! Je hebt ook echt prachtig haar :) .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de lieve reacties!
    @Femke, Ahw, dank je wel!
    Jullie ook een fijne zondag gewenst!
    X Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie outfit! Staat je echt leuk! Die kanten topjes, oh ik hou er echt van! Het geeft zo'n extra touch, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuk jasje!

    Deze look ziet er weer prachtig uit ;)
    Xx Julia

    BeantwoordenVerwijderen