zondag 23 maart 2014

Baggy sunday look #9


Het is weer zondag , dus dat betekend weer een nieuwe baggy sunday look ! Deze keer is het niet echt een baggy look , omdat ik vandaag naar een verjaardag ga. Dus geen dikke sweater met een losse broek. Maar deze leuke top en mijn favo bordeaux rode broek, en niet te vergeten : mijn zwarte laarsjes ! 

Laatst ben ik nog even naar de stad geweest en heb daar twee leuke tops gekocht , waaronder deze ! De witte stof heeft allemaal vierkantjes wat een leuk effect geeft. En met de licht bruine mouwen kun je deze sportieve top overal mee combineren ! Boven aan heeft hij toch nog een leren detail, en aan de achterkant heeft hij nog een gouden rits. Dus kan ik mijn nieuwe Primark kettingen er mee combineren ! De broek die ik hier draag is echt een van mijn favo broeken. Want het is een hoge, ruwe broek. Die ik echt super mooi vind ! Ik had hem een keer gekocht in een leuk klein winkeltje, echt zo'n klein winkeltje waar je van allerlei dingen kunt kopen. Ik wil er echt nog een keer naar toe ! Zoals ik al zei, niet te vergeten , mijn zwarte laarsjes ! Die kan ik gewoon overal bij aan doen. Dus ook bij deze 9e baggy sunday look ! Dit was dan alweer de 9e baggy sunday look ! Volgende week heeft Daniëlle alweer de 10e baggy sunday look voor jullie klaar staan !

Top - Skooter
Broek - Vila
Schoenen - Schuurmans Schoenen

Door Lisa

9 opmerkingen:

  1. Super mooie look! Dat topje is echt super mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuke look! Misschien één tipje: zet de foto iets groter, zo is je look duidelijker :) Als je niet weet hoe dit moet mag je mij altijd contacteren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke outfit! Ik vind de kleur van je broek heel mooi! Nog bedankt voor jouw/jullie lieve berichtje op mijn blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke baggy look! :) Je shirt vind ik super tof, en het staat mooi bij de broek!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, inderdaad heerlijk zondags :)
    Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love the trousers, the colour is just perfect.

    Enter my print giveaway here.

    BeantwoordenVerwijderen