woensdag 12 maart 2014

Glitter crush



Zoals jullie misschien al weten, ik ben dol op glitters! Glitters maken je look iets vrolijker, feestelijker en kunnen je look afmaken.
Toen ik in de schappen keek van Miss Sporty werd ik helemaal verliefd op deze lakjes. Helemaal omdat er een nieuwe collectie van Miss Sporty is. Alle twee de lakjes hebben hele kleine glittertjes die erg leuk en subtiel zijn. Normaal gesproken koop ik niet zo snel een rode nagellak maar deze is wel enorm gaaf! Eerlijk is eerlijk, als je twee laagjes aanbrengt op je nagels is het effect mooier en voller. Deze nagellakjes zijn erg mooi voorop je handnagels, maar ook voor op je teennagels!


 

Ik ben zelf erg tevreden over de twee nagellakjes. De kwastjes zijn allebei erg fijn. Het is een best groot borsteltje waardoor je heel gemakkelijk je nagellak kan aanbrengen. Allebei 'de shiners' kosten €2,00 per stuk. Een super fijn prijsje voor een leuke lak! Ze zijn te koop bij de drogist. Bij de Da heb je meer keuze uit de nieuwe nagellak collectie van Miss sporty. Dus als je opzoek bent naar meer keuze uit Miss sporty nagellak raad ik je dit aan! Welke van de twee nagellakjes vindt jij het best bij de lente passen?

Door: Daniëlle


7 opmerkingen:

  1. Het paarse lakje lijkt mij erg mooi! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lakjes! Ik wil binnenkort ook weer eens even bij de Miss Sporty lakjes gaan kijken, want heb dat al een tijdje niet meer gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow deze nagellakjes zien er echt mooi uit!!
    Ik zou ze zoo op mijn nagels dragen ;)

    Xx Julia

    BeantwoordenVerwijderen