donderdag 27 maart 2014

Lente trends op een rijtje


Het is nu officieel lente, en je winter kleding kan weer achter in je kast ! De eerste zonnestralen, de bloemen die weer gaan bloeien en natuurlijk nieuwe kleding ! Wat ik altijd heb is dat ik mijn kast ga opruimen en dat er dan weer genoeg ruimte is voor nieuwe kleding. Dat wordt weer lekker shoppen dus ! Maar voordat je gaat shoppen, moet je eerst nog even deze lente trends bekijken. Misschien zit er nog wel iets tussen wat je helemaal geweldig vind. Kijk je mee ?


Tribal Make-up tasje - Forever 21 €7
Selfie sweater - New Look €18
Peplum top - New Look €24,99
Pastel jasje - Monki €75
Pastel short - Boohoo.com €22
Mint tasje - Forever 21 €14,90

Waarschijnlijk kent haast iedereen deze lente trend al : Pastels ! Ik ben dol op pastels, en dan vooral mint groen en oud roze. Je kunt ze makkelijk combineren met spijker of gewoon pastel met pastel. Vooral het mint groene tasje uit deze set vind ik super leuk ! En ook nog eens een klein prijsje ! Alleen wat wel jammer is dat het tribal make-up tasje niet op de europese site te bestellen is. Want hij is zo leuk met al die pastel tinten ! Misschien zie je nu al wat pastel tinten in de winkels hangen, maar dat zullen er nog veel meer worden !


Baseball shirt 35 - Boohoo.com €16
Baseball shirt 96 - New Look €7,20
Baseball shirt 85 - New Look €17,99
Baseball crop top 67 - New Look €8,99
Baseball shirt 85 - New Look €17,99

Deze trend vind ik zelf ook helemaal leuk. Een oversized baseball t-shirt of twee trends in een klap : een cropped baseball t-shirt ! Daniëlle heeft daar ook een artikel over geschreven die je hier terug kan vinden. Deze oversized shirts vind ik zelf heel leuk staan bij een jeans shortje, en bij de crop top dan een hoge variant. Maar het kan natuurlijk ook gewoon met een leuke felle gekleurde broek. Neon kun je ook gewoon weer dragen. Laatst heb ik bij de Primark heb ik ook een aantal baseball shirts gezien, dus als je een baseball shirt zoekt met een klein prijsje ben je bij de Primark op het goede adres !


Bloemetjes crop top - New Look €11,75
Bloemetjes rok lang - New Look €15,75
Bloemetjes jurk - New Look €29,99
Bloemetjes haarband - Forever 21 $4,80
Blauwe bloemetjes crop top - Boohoo.com €22

Deze heb je natuurlijk ook wel gezien, hele winkels hangen er vol mee : bloemetjes ! Jurkjes, rokjes en tops met bloemen print ! I love it ! Wat je bij een aantal bloggers misschien wel hebt gezien, de bloemen krans ! Deze leuke is van Forever 21, maar deze kun je niet bestellen op de europese site .. Echt jammer ! Maar ze hebben nog wel andere leuke haar accessoires waar je nog een kijkje kan nemen. Bij New Look kun je echt super veel bloemen printjes vinden ! De bloemetjes crop top bijvoorbeeld ! Of dat schattige jurkje voor in de zomer ! De blauwe crop top is voor de wat koudere dagen, die je ook wel nodig hebt in Nederland ! Je weet het maar nooit ! 

Dit vond ik echte lente trends, maar je hebt er natuurlijk nog veel meer ! En je kan natuurlijk ook je eigen stijl creëren. Of allerlei trends met elkaar combineren, super leuk ! 

Wat vind jij echt een typische lente trend ?

Door Lisa







8 opmerkingen:

  1. Leuk artikel om te lezen! Ik kijk regelmatig op jullie blog en vind de foto's ook altijd mooi. Elke camera gebruiken jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! :) Jaaa pastel is echt een populaire trend, en ik vind hem leuk! De selfie trui vind ik zo tof haha! En bloemetjes vind ik ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral de pastel en bloemetjes trend erg leuk! :) De baseball trend is niet meteen iets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank jullie wel voor de leuke reacties! Leuk om te lezen!
    @Ine, Lisa en ik hebben allebei een verschillende camera. Ik gebruik zelf een spiegelreflexcamera van het merk Pentax. Die is van mijn vader maar ik mag hem heel vaak even gebruiken om nieuwe shoots te schieten. Lisa gebruikt volgens mij een Fine pix van Fujifilm. Als je nog een nieuwe camera zoekt raad ik je een spiegelreflex aan! I know hij is prijzig maar dan heb je ook wat!
    X Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pastel vind ik sowieso de leukste trend van deze lente! Leuke selectie :)

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk hoor! pastel tinten zijn erg mooi! vandaag me eerste lente blousje gekocht :D

    BeantwoordenVerwijderen