donderdag 20 maart 2014

Shoplog Primark deel 2


Dit is dan het 2e deel van de Primark shoplog, waarin ik mijn gekochte kleding aan jullie laat zien ! Hier kun je het 1e deel zien van de Primark shoplog ! Het is wel een stuk minder dan ik had gehoopt. Maar ik heb toch wat leuke hemdjes en een vestje gekocht voor een klein prijsje ! Kijk je mee ?




Deze heb ik eigenlijk op het laatste moment nog gepakt. Maar ik ben er heel blij mee ! Het is een turquoise topje van echt een fijne stof. Ik denk dat ik deze in de zomer veel ga dragen, of in de lente met een jasje. Op het laatst had ik nog €7 over en deze koste precies €7 !  



Nu ik zo de foto's zie is de kleur echt helemaal anders. Hier lijkt het leger groen en een beetje blauw achtig, terwijl het in het echt donker groen is. Maar deze leuke top heeft gouden details waardoor een van mijn gouden kettingen er perfect bij staan ! Deze was iets duurder dan de andere tops maar nog steeds
 goedkoop , namelijk €9.




Van deze weet ik niet zeker of ik hem wel vaak ga dragen. Want het is namelijk een crop top. Ik heb er al veel over gehoord, en er is afgelopen week ook een artikel over online gekomen die je hier kan lezen. Maar hij was te mooi om te laten liggen. En ook omdat hij maar €3 was, en als ik het wat vind koop ik er misschien wel meer !



Dit is echt het leukste kledingstuk wat ik gekocht heb ! Een mooi crème vestje met lange mouwen en kant. Ik vind hem echt zoo mooi ! Hij zit fijn en je kan hem makkelijk combineren met felle kleurtjes of pastels. Het kant is wel doorzichtig dus wat je eronder aan hebt schijnt dan door. Ik vind het juist leuk ! Ik heb hem nu ook aan terwijl ik dit artikel zit te schrijven. Hij zit echt super fijn ! Dit vestje kostte €14. 



Dan heb ik nog twee basic zwarte t-shirtjes gekocht. Ik dacht dat ik twee dezelfde t-shirts had gekocht. Maar toen ik thuis kwam en ik mijn kleding ging bekijken, bleken ze toch anders te zijn ! Ik wou graag twee zwarte t-shirts met een grote ronde hals zoals de bovenste maar heb dus per ongeluk de onderste mee genomen. Jammer ! De bovenste was €2,50 en de onderste was €3,50.



En dan mijn laatste aankoop, maar zeker niet de minste ! Ik ben echt super blij met dit topje ! Ik vind hem super leuk voor in de zomer, maar ik kan hem nu ook dragen met mijn geliefde spijkerjasje. De top zelf maakt mij niet alleen blij, want hij was ook nog eens afgeprijsd naar €3 !

Dit was dan het laatste deel van de shoplog, en ik ben heel blij met mijn Primark aankopen ! Ik ben nu echt helemaal fan van de winkel, en ga er zeker nog heel vaak naar toe !

Wat vinden jullie van mijn Primark aankopen ?

Door Lisa






7 opmerkingen:

  1. Alweer hele leuke items <3 Ik vind vooral de eerste 3 items erg leuk, die zou ik ook wel willen hebben. Liefs Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De crop top vind ik zo tof! :) Die kleur is mooi, vooral omdat hij zo lekker fel is! En wat is dat laatste topje perfect! Helemaal leuk voor de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke items heb je gekocht, vooral de crop top is leuk!

    Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. ☺

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt echt hele leuke aankoopjes gedaan!!

    Xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke topjes gekocht, zeker die met de bloemetjes!
    Groetjes
    xo
    http://leopardxlipstick.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je hebt leuke spullen geshopt, vooral t laatste topje is erg leuk xx

    BeantwoordenVerwijderen