vrijdag 14 maart 2014

That's why i like spring




Vogeltjes die fluiten, vlinders die rond fladderen, het zonnetje die heerlijk in mijn gezicht schijnt.
Ik word helemaal vrolijk van dit weer! Gister heb ik samen met een vriendin een heerlijk ijsje gekocht. Ik heb mijn favoriete ijssmaak stracciatella genomen. Het was super gezellig! Ik heb dit weer echt heel erg gemist. Van mij mag de winter wel weer even wegblijven. Vandaag laat ik je zien wat ik zo leuk aan de lente vind en wat mijn wishlist producten zijn voor deze lente.
Wat ik vooral erg leuk vind aan de lente is gezelligheid! Met vriendinnen een tent opzetten en dan 's avonds logeren of met alle girls naar het strand gaan en daar relaxen. Gezichts maskertjes met komkommer mag in mijn lijstje ook niet ontbreken. Lekker zonnen maar met een zachte en frisse huid. Wat vind jij leuk om te doen in de lente?


Ook voor de lente heb ik een beauty wishlist. Ik heb een paar super mooie producten voorbij zien vliegen. Allereerst het Urban naked 3 eyeshadow palette! In het palette zitten ontzettend mooie nude kleuren en of course ook glitters! Helaas is dit gave palette best wel prijzig en kan je hem nu alleen nog op het internet bestellen..
Ik zie op school steeds vaker de nieuwe borstel voorbij komen. Iedereen zegt dat de borstel echt heel fijn is en dat de borstel erg goed je haar kamt dat daardoor je haar erg zacht is. Ik heb hier al heel erg veel positieve reviews over gelezen. Ik ben benieuwd!
Deze lente merk ik dat ik lipstick wel erg leuk vind om mijn look af te maken. Zo heb ik vandaag een Essence lipstick gekocht het is een gedurfde kleur. Maar van L'Oréal lipstick kan ik mijn ogen echt niet van af houden. Ik vind ze wel erg vet! De kleuren zijn iets meer naturel en geven een hele frisse look. Dat zou helemaal leuk staan bij mijn lente kleren!
Als laatste de highliter. Ik vind de kleur wel heel erg mooi! Ook over deze highlighter heb ik veel goede en leuke dingen gelezen. De kleur is echt super gaaf! Heb jij een van de producten uit mijn wishlist?




L'Oréal Color Riche Collection Exclusive: €14,99
Betty brush borstel: €4,95
MAC Mineralize Skinfinish Stereo Rose €28,00
Urban naked 3 eyeshadow palette €50,00

Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

  1. Ik ben ook helemaal dol op de lente, vooral nu het zonnetje zo heerlijk schijnt. Ik vind het vooral erg fijn om lekker op een terrasje een drankje te drinken met mijn vriend of vriendinnen. Hele fijne dag gewenst vandaag! Liefs Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lente is echt super! Ik vind het heerlijk om dan in de zon te zitten en te genieten van het mooie weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah dat palette is mooi! Leuke wishlist en fijn vrolijk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik word ook helemaal vrolijk van de lente! Zoveel beter dan dat grauwe weer en saaie dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga in de lente het liefst picknicken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hou ook erg van de lente. Heerlijk met man en drie dochters op een terrasje neerploffen. Daarna leuke kleding en make up shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah, ik ben echt dol op dit weer! Ik heb al 2 dagen mijn zonnebril op :) Ik vind het leuk om foto's te maken met dit weer en picknicken is ook altijd leuk en gezellig :D

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen