vrijdag 28 maart 2014

To do and blog notes



Bij verschillende blogs zag ik ze al , leuke notes boekjes van de HEMA ! Toen ik ging kijken waren er niet zoveel meer , maar deze gelukkig nog wel ! Hij valt lekker op met de leuke bloemetjes, en de binnen kant is ook tof. Kijk je mee ?



Ik vind hem echt super leuk met allerlei bloemetjes ! Wel wat roze , maar dat maakt nu niet zo veel uit. Ik hoop maar dat ik hem niet voor niets heb gekocht, want meestal houd ik me niet aan een planning. Maar met dit leuke boekje moet dat nu wel gaan lukken !





Dit is dan de binnen kant van het notes boekje. Aan de linker kant kun je to do lijstje samen stellen , en aan de rechter kant kun je nog notities neerzetten. Ik zet er in wanneer ik mijn huiswerk moet maken en dat ik artikels moet maken voor de volgende weken. Je kan ze makkelijk afstrepen en als de dag voorbij is dan kan je het blaadje er af scheuren. Super handig !

Dit was mijn to do and blog notes boekje van de HEMA , ik vind hem super leuk en heel handig ! Wat vind jij van dit leuke notitie boekje ?

Dit notice boekje is te koop bij de HEMA voor €2,99

Door Lisa

5 opmerkingen: