vrijdag 22 augustus 2014

Foto tutorial Max & More

Vandaag een keer iets anders, namelijk een foto tutorial! En dat met een palette van de Action! Van dit palette staat er geen review van online, maar zoals je misschien wel weet was ik erg enthousiast over deze palettes! En ook over dit palette! Er zitten mooie blauwe en grijze tinten in, die je mooi met elkaar kan gebruiken in een ooglook. En dat heb ik vandaag voor jullie gedaan!Als eerste de producten die ik gebruikt heb voor de tutorial. Natuurlijk het palette van de Action, die net zo als de andere palettes een prima pigmentatie heeft. Ook heb je natuurlijk een oogschaduw kwast nodig, en een schuin afgesneden kwast. Maar wat ook heel belangrijk is voor een ooglook, is de oogschaduw basis. Ik gebruik deze i love stage van Essence, die gewoon fijn is. En een mascara is ook noodzakelijk, je kan er ook nog voor kiezen een eyeliner bij je ooglook toe tevoegen maar het hoeft natuurlijk niet.1. Als eerste moet je een goede basis hebben voordat je je oogschaduw aanbrengt. Je ogenleden moeten dus helemaal schoon zijn, en dan kun je een oogschaduw basis aanbrengen.
2. Breng daarna met een oogschaduw kwast de 2e kleur op het bewegend ooglid aan.
3. Daarna breng je de 3e kleur in de arcadeboog aan, ook met je oogschaduw kwast. Wel je oog open houden, want anders breng je de oogschaduw niet goed aan.
4. Breng dan de donkerste kleur, de 4e kleur, in je buitenste ooghoek. Goed blenden, en als het moet kun je de licht blauwe kleur nog even bijwerken zodat de ooglook wat sprekender wordt.
5. Dan pak je het schuin afgesneden kwastje en breng je de 2e kleur onder je ogen aan.
6. En als laatste de eyeliner en de mascara. Ik heb gewoon een simpel lijntje boven mijn ogen gedaan, maar je kan natuurlijk ook een mooie wing maken. Dan een beetje mascara en je ooglook is klaar!


Dit is dan de uiteindelijke ooglook geworden! Ik ben dol op blauw, maar ik denk dat deze ooglook bij een andere oogkleur mooier zou staan. Maar samen met de grijze oogschaduw vind ik het echt een mooie ooglook! Niet heel opvallend maar het is wel een keer iets anders! Dit waren trouwens ook de eerste foto's met mijn nieuwe Nikon D3200! Ik heb er natuurlijk nog veel meer gemaakt, want fotograferen is zo leuk!

Wat vinden jullie van zo'n foto tutorial? 

Liefs Lisa

12 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan en duidelijk uitgelegd! Persoonlijk vind ik het zo op foto veel handiger dan bijvoorbeeld in een video x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk om te zien, ...ik ben het helemaal met Bianca een over de handigheid van een foto tutorial...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan zeg, ook een hele mooie look! En handig zo'n foto tutorial. :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooi gedaan! Ik vind dit soort tutorials juist altijd heel handig om erbij te pakken als ik zelf weer eens met mijn paletten aan de slag ga, heel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie duidelijke tutorial!
  Blauw moet je wel durven te dragen en vind de manier waarop je het hebt gecombineerd erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit mooi gedaan! De foto's zijn ook heel scherp. De Nikon is een goeie aankoop geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen