donderdag 28 augustus 2014

What's in my little school bag

Nu is echt iedereen naar school, heel Nederland. Dit is inmiddels alweer mijn tweede school week, dus ik ben alweer een beetje gewend aan de lange dagen. Maar aan het vroeg opstaan kan ik nooit wennen, en ik denk dat ik niet de enigste ben! Ik moet ook elke dag om 8 uur beginnen, wat natuurlijk ook niet echt helpt. Maar een leuke etui of agenda helpt natuurlijk wel een beetje, dus ik laat vandaag jullie mijn etui zien!
Dit is dan mijn etui! Ik heb hem een tijdje geleden gekocht bij de Hema, en ik vind hem zo mooi! Ik heb van deze print ook een notitieboekje dus ik moest hem wel meenemen! Hij is ook best groot waardoor alles erin past wat ik nodig heb. 


Dit zijn dan de pennen die ik gebruik. Ik heb trouwens alle schoolspullen van de Hema, want ze hadden daar zulke leuke spulletjes! En natuurlijk ook niet duur. Maar ik heb de drie wat luxere pennen samen gekocht, die echt super fijn schrijven! , en de andere vijf ook samen. 


Wat je natuurlijk nog meer nodig hebt op school zijn een liniaal, geo driehoek, markeer stiftjes, puntenslijper en een gum. De liniaal, de puntenslijper en de gum zaten in een setje van dezelfde lijn als mijn etui, met een ankertje en bloemetjes. Super leuk! Ik ben dol op ankers en bloemetjes dus dan zit je bij mij wel goed! Net zoals de kleine markeerstiftjes, ze zijn zo klein en dus handig voor in je school etui!


En als laatste mijn potloden, niet echt bijzonder maar ze horen toch mij mijn etui! Want zonder potloden kom je ook niet echt ver. De achterste vijf zijn van de Hema en hebben zo'n leuk printje aan het einde, sterretjes, strikjes, tekst of een ankertje. Een leuk detail! En de andere vier zijn echt mijn teken potloden, ik heb ze er nu inmiddels alweer uit gehaald want het was toch niet zo handig. En zo vaak teken ik ook net in de les,, dus het hoeft niet. Want een nadeel van zulke potloden is dat je etui er zo vies van wordt, en dat zit het overal. Op je pennen, liniaal, overal op. Zo irritant! 

Ik hoop maar dat ik nog een tijdje met deze etui door kan gaan, want elk jaar weer een nieuw etui kopen is ook een beetje zonde. En na dit jaar moet ik nog een jaartje, tenminste als ik niet blijf zitten, dus dat kan hij nog wel hebben denk ik, en hoop ik! 

Liefs Lisa

9 opmerkingen:

 1. Het is een erg leuke etui, de spulletjes passen wel heel mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een super leuke etui! Leuk om te zien wat je er zoal in bewaard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een leuke etui en zo te zien zit hij goed vol x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke handige etui met veel leuke spulletjes erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een super leuke en mooie etui, ik vind de spulletjes van de hema ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om 8 uur al naar school, ik moet er niet aan denken! ;p Je hebt wel hele leuke spullen ingeslagen zie ik, die etui had ik ook bijna gekocht. De pennen heb ik wel, die zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. School is alweer even geleden voor mij. Ik kan me totaal niet herinneren wat voor etui ik had destijds. Tegenwoordig gooi ik mijn pennen los in de tas, dus eigenlijk zou een etui wel handig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was vorige week in de HEMA en ik had bijna spijt dat ik niet meer naar school ga. Wat een leuke schoolspullen!

  BeantwoordenVerwijderen