maandag 11 augustus 2014

Slush puppy maker
Stel je voor, het is een warme dag en je hebt even geen zin in drinken. Waarom maak je dan niet gewoon je eigen slush puppy? Het is lekker en mega easy!

Laatst was ik bij een vriendin en ze vertelde dat ze heel enthousiast was over de Slushy Wizard van Xenos. Toen ik bij haar was, kreeg ik een grote beker met Slush puppy. Ik was heel enthousiast! En eergisteren nam mijn moeder de beker mee.Op de verpakking staat dat als je de beker voor het eerst gaat gebruiken, het eerst een dag in de vriezer moet zetten. Kies dan een gekoeld drankje wat jij lekker vindt, ik heb gekozen voor coca cola.
Doe het in de beker en roeren maar! Je moet wel een beetje geduld hebben. De slush puppy is helaas niet na 2 minuten roeren klaar. Als je wat ijs kristalletjes ziet, begint de massa een slush puppy te worden en moet je het even goed in de gaten houden. Na 10 a 15 minuten roeren is je slush puppy helemaal ready! Let op: kies geen light product, hierdoor mislukt het en word het drinken geen slush puppy.


Ik ben erg enthousiast over de Slushy wizard! De slush drankjes zijn lekker en erg makkelijk te maken. De beker is trouwens in allerlei kleuren verkrijgbaar. De Slushy wizard beker in bij Xenos te koop voor maar €6,99.


Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

 1. Ik zie ze regelmatig staan in winkels en ze lijken me echt handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind slush ook altijd zo lekker! Als ik zo'n 'knijp'ijsje hebt knijp ik hem altijd net zo lang fijn tot ik slush heb. ;p Wat handig dat je ze nu ook gewoon zelf kunt maken met gewoon drinken, het lijkt me echt leuk om deze beker te hebben!
  Ik heb jullie trouwens genomineerd voor de sunshine blogger award. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk ben ik geen fan van slush puppy.
  Maar ieder zijn eigen smaak!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ze ze heel vaak gezien. Ik ben er nog steeds heel benieuwd naar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me echt ontzettend leuk om te doen! De prijs valt ook nog goed mee! Ik was vandaag in Xenos, jammer dat ik het niet heb gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik houd van slush ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,ik heb je genomineerd voor een Liebster award! Gefeliciteerd. Je kan het artikel vinden op mijn blog.

  Cosmeticsnl.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een grappig product!
  Ik wil dit zelf ook eens proberen ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen