zaterdag 2 augustus 2014

Starbucks contestStarbucks! Wie kent het nou niet?  De beker met het wel bekende logo en het groene rietje! En misschien wel die hele grote toef slagroom met de wel heel erg lekkere chocolade of caramel saus.

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen ben ik op vakantie geweest naar La France. Het was een super vakantie, daar lees je binnenkort meer over!


In Frankrijk moesten we natuurlijk ook naar een supermarkt en daar kwamen we deze leuke Starbucks bekers tegen. Ik had het koffie drankje nog nooit gehad, dus dat is het proberen waard! Maar welke Starbucks editie is het lekkerst? De Chocolate Mocha (Chocolade met pure mokka smaak) of toch de Caramel Macchiato (caramel smaak met laagjes melk er tussen.) Ik testte het voor jullie!


Caramel Macchiato
Beoordeling: Ken je het Nederlandse caramel vla? Zo smaakt ongeveer deze Starbucks editie. Het is een soort mix van een kopje koffie met een zacht randje caramel. Er zat een best wel een grote hoeveelheid in het bekertje, ik vond het voor mezelf wel een beetje teveel. Ik werd er zo snel vol van. Omdat dit mijn eerste Starbucks drankjes zijn, weet ik niet helemaal of dat zo hoort bij een beker ijs koffie. Word jij vol van een beker Starbucks? 
Cijfer: 7,5Chocolate Mocha
Beoordeling: Deze smaak vond ik wel heel erg puur! Zelf houd ik meer van een romige smaak maar deze was wel erg puur! De smaak kan je vergelijken met een kopje koffie zonder melk en suiker. Dus dat je een kopje zwarte koffie hebt. Ik proefde een lichte mokka smaak en dat was het. Over deze smaak ben ik niet echt tevreden. Houdt jij wel van een hele pure smaak? Dan is deze Chocolate Mocha zeker is voor jou.
Cijfer: 5

In dit duel, het Starbucks contest heeft de Caramel Macchiato gewonnen! Welke versie van deze twee lijkt jou het lekkerst?


Heb jij wel eens Starbucks in een supermarkt gekocht?Door: Daniëlle

11 opmerkingen:

 1. Leuk idee om er een duel van te maken, de caramel lijkt mij ook het lekkerst! Ik heb ze allebei nog nooit geproeft, maar de chocolate mocha lijkt mij inderdaad ook niet zo lekker omdat ik al niet zo van de koffie ben. Ik heb wel een keer een caramel frappuccino besteld bij de starbucks en die was wel heeel lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een onwijs mooie zomerse foto's <3 Ijskoffie is zo lekker, echt mijn favo zomer drankje. De Caramel Macchiato lijkt mij het lekkerst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als caramelvla verslaafde ga ik natuurlijk voor de Caramel Macchiato. Die is zooooo lekker! Bekertje te vol? Egnie :) Liefs Pearl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de Caramel Macchiato lijkt mij heerlijk, maar volgens mij zijn ze allebei net zo lekker....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit Starbucks gekocht. Shame on me!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die heb ik ook gedronken en het was ook mijn eerste Starbucks en ijskoffie :)
  Ik vind juist de Chocolate Mocha lekker, maar ik houd niet van rommig.
  Leuk zo'n duel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken mij beide erg lekker en ik wist niet eens dat Starbucks ook in de supermarkt word verkocht... x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze lijken echt lekker, maar ik heb nog nooit iets van starbucks gedronken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig! Ik vind ze allebei heel lekke!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn nog lekkerder met slagroom :p liefs Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je weer een gave foto's gemaakt van deze twee bekers. Ik krijg er trek van en dan zoals Bo (hierboven) schrijft met een dikke dot slagroom!!! Liefs, Marja

  BeantwoordenVerwijderen