vrijdag 15 augustus 2014

Rimmel Londen Extra Super Lash

Woensdag was ik even met mijn moeder naar de Kruidvat gegaan, en toen we net in de rij stonden staan er altijd van die bakken met dingen die extra voordelig zijn. Of producten die in het foldertje staan. Toen we daar langs liepen kwam ik deze mascara tegen die je kreeg bij een vierpak maandverband van Libresse. Gewoon een mascara van Rimmel Londen van €9,99 bij maandverband, leuke actie!
Je kreeg gewoon overal dezelfde, de Rimmel Londen Extra Super Lash mascara in 101 Black Black. Ik had deze mascara nog niet eerder gezien in het Rimmel Londen make-up schap, maar ik denk dat deze uit het assortiment is gehaald. Hij ziet er ook niet echt bijzonder uit, maar natuurlijk wel weer met een Engelse vlag erop. Typisch Rimmel Londen! Ze zeggen dat hij een netrale tot dramatische look kan maken, en dat hij geschikt is voor gevoelige ogen. Dus je kan twee kanten op met deze mascara.Dit is dan het borsteltje, niet echt een bijzonder borsteltje. Niet te groot, niet te klein. Perfect voor mij! Met grote borsteltjes kan ik echt niet overweg, dan krijg ik van die spinnenpoten en zit de mascara overal. De laatste tijd gebruikte ik een plastic borsteltje maar deze heeft gewoon haartjes of hoe je het moet noemen. Even wennen, maar voor de onderste wimpers vind ik hem wel fijn. Wat bij het plastic borsteltje juist niet zo fijn werkt.

Op de bovenste foto heb ik geen mascara op en bij de onderste wel. Je krijgt wel een beetje spinnenpoten als je er een dik laagje op doet, maar met een of twee lagen is dat niet zo. Maar met een of twee lagen heeft de mascara haast geen effect, hij maakt ze alleen maar wat langer en geeft mijn wimpers helemaal geen volume. Dat was ook de bedoeling van deze mascara, een neutrale en een dramatische look.Maar ik vind het nou niet echt fantastisch. Trouwens, sorry voor de belichting! Ik heb ergens aangezeten waardoor de belichting anders is geworden ..

Ik was heel erg nieuwsgierig naar deze mascara, toen we thuis waren heb ik hem meteen uitgeprobeerd en gefotografeerd. Nu ik hem wat langer gebruik vind ik hem wel redelijk fijn voor een normale dag, of voor school. Maar die dramatische look die je er ook mee zou kunnen maken zit er echt niet in. Dus het is gewoon een mooie mascara voor als je je wimpers wat langer wilt maken, maar niet perse die volume wilt hebben. Deze mascara krijg je gratis bij een vier pack maandverband van Libresse, dus als je hem wat lijkt moet je zeker even bij de Kruidvat langs!

Nog bedankt voor de tips voor mijn agenda! Ik ga dit weekend nog even een mooie quote in mijn agenda zetten, en nog even wat schriften pimpen denk ik! O en trouwens, dit is het laatste artikel met foto's van mijn Panasonic! Vanaf dinsdag zullen jullie, hopelijk, mooiere foto's van mij te zien krijgen!

Liefs Lisa

8 opmerkingen:

 1. Het resultaat ziet er goed uit. Wel jammer dat hij geen volume geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze zelf ook, jammer dat jij hem minder fijn vond! Ik vond hem zelf voor een normale schooldag ook wel heel mooi en daarvoor gebruik ik hem ook graag, maar als je echt op zoek bent naar een flink volume is hij inderdaad wel iets minder.
  Maar aan de andere kant, gratis mascara is natuurlijk altijd wel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie! Wel jammer dat je de volume niet terug ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel jammer dat je geen volume ziet, maar voor de rest lijkt het me een fijne mascara!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de volume, maar alsnog lijkt het me een fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meh, jammer van de volume. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit, jammer dat je er een beetje spinnenpoten van krijgt..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de mascara van Rimmel altijd erg fijn. Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen