dinsdag 19 augustus 2014

My birthday tagYeah, ik ben vandaag eindelijk 15! Bijna al mijn vriendinnen zijn allang 15 en ik was altijd nog 14, terwijl ik een van de langste ben. Of nou ja, langste, ik ben gewoon normaal denk ik. Maar daar gaat het niet om, omdat ik vandaag jarig ben heb ik een tag opgezocht en dat is de My Birthday Tag! De laatste tijd komen er opeens veel verjaardags artikelen, van Britt van Patoir die vrijdag jarig was en van Lotte van Lottelovesbeauty. Maar ik wilde even wat anders en heb deze tag ingevuld!

1. Wanneer ben je jarig?
Dat lijkt me wel duidelijk. Ik ben vandaag, 19 augustus, jarig!

2. Hoeveel jaar ben je geworden?
Ik ben eindelijk 15 geworden! 15 klinkt gewoon veel beter als 14, maar dat is altijd wel zo. Dan klinkt 16 weer beter en dan 17 ..

3. Wat is je mooiste cadeau die je ooit hebt gekregen?
Ik denk mijn laptop, die ik twee jaar geleden heb gekregen/gekocht. Want zo'n groot cadeau krijg ik echt niet van mijn verjaardag, dan moet ik minstens de helft meebetalen. Ik ben er nog steeds heel blij mee!


4. Hoe vier jij meestal je verjaardag?
Meestal gewoon met familie en vrienden. Op mijn echte verjaardag komt familie, en meestal doe ik dan nog wat leuks met mijn vriendinnen. Zoals vorig jaar had ik een slaapfeestje met al mijn vriendinnen! Heel gezellig! Alleen het was buiten, dus ook met heel veel muggen ..


5. Wat was je leukste verjaardag?
Oe, dat is een lastige! Ik denk dan mijn vorige verjaardag, toen was mijn hele familie er en ook nog wat vrienden. Maar het slaapfeestje vond ik ook erg leuk, dat was natuurlijk niet mijn echte verjaardag maar wel voor mijn vriendinnen!

6. Als het geld niks uitmaakt, wat zou je dan doen voor je verjaardag?
Ik denk met een paar vriendinnen naar Londen of Parijs. Dat lijkt me echt zo gaaf! Lekker shoppen en allemaal leuke dingen in de stad gaan doen!


7. Wat is je verjaardag wishlist?
Hier had ik een artikel over gemaakt, maar die wishlist is inmiddels verandert! Ik wil nu de Nikon D3200 in plaats van de Canon. Het verschil tussen Nikon en Canon is niet zo groot, maar met de D3200 kan ik denk ik toch wat meer.

8. Als je nog een keer jarig zou zijn, wat zou je dan doen?
Gewoon mijn verjaardag net zoals normaal te vieren, niet echt iets speciaals. Dat grote hoeft van mij helemaal niet, gewoon met

9. Heb je verjaardag tradities?
Het is niet echt dat het expres gaat ofzo, maar ik vier mijn verjaardag haast nooit op de dag zelf. Er is altijd wel iets waardoor dat niet kan. Zoals vorig jaar werd mijn oma geopereerd op mijn verjaardag dus heb ik het zondags gevierd. En dit jaar is mijn verjaardag de allereerste schooldag, grr! Dat is echt gewoon een verschrikkelijke verjaardag! Maar ik vier het zondags, of als jullie dit lezen heb ik mijn verjaardag al gevierd!

10. Wat is je favoriete deel van je verjaardag?
Ik vind alles gewoon leuk! Mensen die komen voor jou'n verjaardag, familie, vrienden .. Je voelt je dan gewoon speciaal als er mensen voor jou komen! De cadeautjes, ja het kind zit nog wel in mij. Want wat is een verjaardag zonder cadeautjes? En natuurlijk taart en lekker hapjes!

11. Heb je ooit zelf een suprise party gehad of een georganiseerd? 
Nee, allebei niet! Het lijkt me wel leuk om bij een suprise party te zijn, en natuurlijk het verbaasde gezicht van de jarige! Of niet als iemand het doorverteld heeft ..

Dit was de tag! Ik heb er een paar vragen uit gehaald omdat ik hem anders te lang vond. Iedereen mag hem natuurlijk overnemen! Vandaag is het dus mijn echte verjaardag maar ik heb het zondag al gevierd met mijn familie. Vandaag ga ik met vriendinnen en natuurlijk Daniëlle bowlen! Super leuk! Maar eerst 's morgens nog even naar school om kennis te maken met mijn nieuwe klas. Best een rare verjaardag!

Liefs Lisa

21 opmerkingen:

 1. Gefeliciteeeeerd! O wat spannend, en dan ook nog kennismaken met je nieuwe klas, heel veel succes vandaag! ;) Leuk om te lezen trouwens, goed idee om er een tag bij in te vullen. Ik ben wel benieuwd wat je allemaal hebt gekregen zondag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier vandaag! Groetjes, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Met vriendinnen naar London of Parijs zou ik ook heel erg graag willen , hihi! Liefs ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van :D Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Happy birthday!!

  ♘ www.sugarpopfashion.com ♘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkige verjaardag!
  En je hebt de tag leuk ingevuld!
  Liefs, Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd! Leuk dat je een bijpassende tag hebt ingevuld :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Originele manier om een tag in te vullen! Van harte gefeliciteerd! Maak er maar een leuke dag van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Geniet van je verjaardag! <3 Wat een leuke tag ook! Ik had hem nog nooit gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je bday :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gefeliciteerd, geniet er maar lekker van....groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 13. awww gefeliciteerd!
  Bedankt voor het delen van deze leuke post!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd! :) Leuke tag! Ik heb de Nikon D3100, net iets ouder, maar ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Fijne dag nog. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne verjaardag en leuk om je tag te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. van harte gefeliciteerd nog schat wij hopen dat je van je dag genoten hebt !!! volg je ons blog all? wij verhuizen binnekort naar nederland en zoeken nederlandse bloggers op, het zou leuk zijn om in contact te blijven

  groetjes berry en niina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. van harte gefeliciteerd! 15 is voor mij alweer lang geleden.. haha. Leuke tag heb je erbij gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van harte gefeliciteerd!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen