woensdag 6 augustus 2014

Frankrijk in hits


Nieuwsgierig ben ik als ik wil weten welke nummers hip zijn in andere landen. We gingen dit jaar naar Frankrijk en ik kroop achter de ipad om te kijken welke nieuwe liedjes er nog niet gedraaid worden in Nederland. Toen we aangekomen waren in Frankrijk en de radio op een zender werd gezet, klonk er uit de boxen te gekke muziek. Tune in!Ariana Grande komt steeds weer met leuke nummers. ''Break free'' vind ik Ariana's leukste nummer. Er zit een hele leuke melodie in. Je wil zo meezingen met dit liedje! Helaas is het bij mij niet altijd even zuiver...Toen ik Prayer in C voor de eerste keer op de radio hoorde, moest ik even wennen. Later toen ik het weer hoorde vond ik het wel wat hebben en heb ik het nummer snel op mijn telefoon gezet. Wat vind jij?Katy Perry heeft weer een leuk, splinter nieuw nummer! Het ritme is erg leuk en omdat veel woorden worden herhaald in het nummer, is het een echte meezinger!''Chandelier'' heeft in verschillende landen op nummer één gestaan. Geen wonder, want ook ik vind dit echt een super mooi nummer. Sia heeft een dijk van een stem!Zelf had ik helemaal niet verwacht dat dit nummer van David Guetta was. Deze stijl van David Guetta vind ik ook heel tof!

Jullie hebben gelijk een voorproefje van welke nummers ik ongetwijfeld ga draaien in Listen Up! en misschien vertel ik er wel wat over in de Girltalk! Even een kleine sneak preview tussendoor. ☺


Door: Daniëlle

5 opmerkingen:

 1. Leuke nummers! Wanneer ik naar Frankrijk ga, luister ik naar die oude Franse chansons, zoals si j'étais president, les champs-elysées,... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd leuk om op vakantie liedjes te ontdekken die daar populair zijn, die blijven bij mij ook altijd heel lang hangen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nummers! In België heb ik deze ook nog niet op de radio gehoord.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral het nummer van Sia is ontzettend gaaf. Wij luisterden altijd naar de zender NRJ. Super vet! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee om liedjes te laten horen die we hier nog niet kennen! Ik vind ze allemaal wel heel leuk eigenlijk. :) Wat cool dat je ze op Listen Up gaat draaien!

  BeantwoordenVerwijderen