donderdag 7 augustus 2014

Weer beginnen met tekenen

Ik begon met tekenen op de basisschool, je kreeg zo'n tekenschrift waar je elke week in moest tekenen. Ik dacht altijd dat ik heel goed kon tekenen, maar nu ik ze weer zie.. Ze zien er echt niet uit! Maar ik ging door en mijn tekeningen werden steeds beter. Vooral vorig najaar heb ik veel getekend, maar daarna heb ik haast niet meer getekend. Zonde! Daar wil ik dus weer verandering in brengen!

 Dit zijn een paar van mijn tekeningen van vorig najaar. Ik had toen een grote doos met allerlei potloden gekregen. Van H6 tot B6, en allerlei mooie kleuren. Ik heb veel meiden getekend, en dan vooral het haar. Een mooie vlecht en een knot. Ook een paar vogels, en een niet zo mooi oog.. Maar hopelijk gaat het na wat meer oefenen wel beter!

Deze tekening heb ik dit weekend gemaakt. Met de wimpers moet ik nog even goed oefenen, want die zien er echt niet uit. De iris vind ik wel erg goed gelukt! En trouwens dat lijntje boven het oog, is het ooglid. Ik was er vergeten wenkbrauwen erbij te tekenen. Maar als ik dat gedaan had, dan zag het er waarschijnlijk ook niet uit. Maar ik vind hem zo erg nog niet, dus ik ga zeker weer verder met tekenen! Hopelijk wordt ik steeds beter en realistischer. I hope so!


Ik heb alleen een probleempje. Of nou ja, probleem. Ik heb laatst een leuke agenda van de Hema gekocht, alleen hij is aan de binnenkant een beetje saai. Daarom wil ik wat tekenen op de eerste bladzijdes. Maar ik heb echt geen flauw idee wat, dus hebben jullie misschien een idee wat ik er kan tekenen? Want dan kan ik tenminste wat proberen! Of als je nog wat andere tips hebt om mijn agenda op te pimpen. Dus als je ideeën hebt kun je ze in je reactie zetten!

Liefs Lisa

15 opmerkingen:

 1. Wauw, je kan mooi tekenen! Ik ben ook dol op tekenen, maar vooral op schilderen. Heerlijk ontspannen vind ik dat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow!!! Je kan echt super mooi tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, je kan erg goed tekenen hoor! Misschien kun je voor je agenda leuke quotes zoeken, deze mooi opschrijven en illustreren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw je kan echt heel goed tekenen zeg!
  daar moet je vooral mee doorgaan ;)

  Misschien kun je een nieuw item aan je blog toevoegen waarbij je tekeningen of diy's wat betreft tekenen met je lezers deelt? Je hebt echt veel talent <3

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is heel leuk om te zien hoe je eigen tekeningen steeds beter worden, jij kunt er echt wat van!
  Ik vind het zelf heel leuk om soms ook met waterverf bezig te zijn. Eerst maakte ik ook altijd potlood tekeningen, maar het is veel leuker om meer materiaal te kunnen gebruiken, dat zou je ook eens kunnen proberen!
  Voor in je agenda kunt je misschien een hele pagina met azteck (schrijf je dat zo?) print maken, of een pagina met je favoriete quote, maar dan helemaal versierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Talent gespot! Je kan echt ontzettend goed tekenen! Prachtig! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo wauw je kan echt mooi tekenen. tekenen is echt heerlijk zo rust gevend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie tekeningen! Je hebt talent!

  BeantwoordenVerwijderen