maandag 29 september 2014

Favourits of September


De maand september is alweer bijna afgelopen, de maand vloog voor mij voorbij! Deze maand heb ik veel producten op gebied van make-up gebruikt die echt mijn favoriet zijn geworden. Maar ook heb ik andere items ontdekt. Kijk je mee naar mijn favorieten van de afgelopen maand?

Als ik lipsticks draag, draag ik het liefst mooie naturelle kleuren. Zo ontdekte ik deze ongelofelijk mooie lipstick van Kiko. De huls ziet er schitterend uit in de metallic paarse kleur en ook is de kleur en de pigmentatie van de lipstick heel erg mooi. Mijn favoriete lipstick op dit moment! De bordeaux kleur van de nagellak vind ik ook erg mooi. Deze maand heb ik de nagellak vaak op gehad. De kleur is mooi bordeaux rood wat goed bij de herfst past, het lakje dekt ook super goed. Kiko is echt een super goed merk! Helaas is Kiko niet verkrijgbaar in Nederland maar wel in andere landen of er zijn producten te koop via de webshop. Mijn eigen ontworpen telefoonhoesje van Webprint is ook absoluut een favoriet. Ik vind het zo leuk dat ik mijn eigen unieke telefoonhoesje heb.

Ik heb het dan ook eindelijk, het w7 in the buff palette. Deze mag ook niet ontbreken in mijn favorieten. Het is een prima budget dupe van het Urban Decay Naked twee palette. De pigmentatie is erg goed voor een budget product en je kan er mooie ooglooks meemaken. Ook ontving ik hele mooie oorbellen van Zuzzy. De oorbellen zien er erg chique uit en ik betrap mezelf dat ik deze oorbellen deze maand wel erg vaak heb gedragen. Ze zijn echt super leuk! Dove is een heel goed merk, zo ook voor een lekker ruikende deodorant. Deze maand heb ik deze deodorant alleen maar gebruikt. De geur is zo fris en blijft erg lang zitten.


Heb jij ook favoriete producten deze maand?



Door: Daniëlle

15 opmerkingen:

  1. Jouw hoesje ziet er prachtig uit! Allemaal super leuk favorieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah heeel erg leuk!
    Ik ben nogal fan van een blauw oogpotloof geworden, want dat geeft net iets anders maar moois aan je look :)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk favorieten heb je, de nagellak van Kiko vind ik erg mooi! .....Euhhhh, zelf ben ik nog al fan van mijn art deco lipstick....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie favorieten die lipstick is super, die nagellak en het w7 palette allemaal mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favorieten! Ik vind je oorbellen mooi. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke favorieten, de nagellak van Kiko is echt heel mooi!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke producten heb je gekocht. De palette heb ik zelf ook gekocht en ben er zelf ook super blij mee!

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie producten, het palette lijkt mij erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt al een dove deo met een kleinere flacon, leuk! Er zitten mooie producten tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie favorieten heb je. Dat palette van W7 wil ik zelf ook nog graag hebben. Één van mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn mijn chelsea boots. Zitten zo lekker en passen overal bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. "In the buff" and Kiko nail polish look great. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een hoop mooie items Daniëlle! Zelf heb ik nog niks van Kiko in mijn bezit, daar moet zo te zien snel verandering in komen. Het w7 palette vind ik ook onwijs pretty. Je hebt echt mooie producten in je bezit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie producten! Zeker die nagellak van Kiko! Ik ben echt dol op dat merk!
    Liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen