woensdag 10 september 2014

Janet's bracelets



Er lag een pakketje in de brievenbus. Zou het zijn wat ik dacht? Ik pakte het voorzichtig uit en ik kwam een heel cute doosje tegen, yes een pakketje van Janet's bracelets!


Het pakketje kwam binnen no time aan. Wat een goede service! Ook was het pakketje heel stevig en netjes verpakt. Ik ben verliefd op het mooie ijzig kleurige doosje!

We mochten vijf mooie armbandjes uitzoeken, dat lukte ons helemaal bij Janet's bracelets.
De armbandjes worden deels ingekocht, maar een groot deel van de armbanden wordt ook zelfgemaakt. Super origineel! Er is zoveel keuze en we zagen allemaal verschillende soorten armbanden.Voor elke smaak wel iets! Zoek je nog een leuke budget armband? Kijk dan snel verder.


Dit is een heel mooi, bijzonder armbandje. Het is een gevlochten armbandje met hele fijne gouden steentjes.Totaal niet zo'n standaard armband. Nee, dit armbandje is juist heel origineel. Het is een armbandje wat je heel gemakkelijk draagt en ik merk zelf dat ik dit armbandje de laatste tijd erg vaak uit mijn armbanden stash pak. Dit armbandje is voor maar € 3.00 te koop in de webshop. Net zo enthousiast als ons? Je kan de armband hier bestellen.


Ook van deze beauty kunnen we onze ogen niet van af houden. Wat een classy armband! Deze armband is wat ons betreft de knaller van je outfit. Subtiele kralen met een glimmetje, we like! Deze armband is hier te bestellen voor € 3.00.


Er was zoveel keuze in de webshop, maar ik heb dit armbandje toch maar uitgekozen. Een mooie dubbele witte armband met een zilveren tube erom heen. Ik heb ze al wel eens vaker gezien, maar deze keer heb ik hem uitgekozen! Mooi voor bij je zilveren horloge, of samen met nog een paar andere kleine armbandjes! Deze mooie armband is hier te bestellen voor maar €2,50! Een leuk prijsje voor een leuke armband!


Dit armbandje mag absoluut niet ontbreken in je stash! Het heeft als symbool een klavertje vier en met de rosé gouden details voegt het toch net iets meer toe. Ook is de prijs enorm budget: € 2.50. Lucky you! Wil je meer geluk bij je dragen? Dit armbandje kan je hier bestellen.


Ik ben dol op kleine zilveren armbandjes. Dus daar keek ik natuurlijk ook naar, en toen ik deze als eerste tegen kwam was ik meteen verkocht. Een mooi zilveren pijltje, maar wel subtiel waardoor dit armbandje toch wel iets speciaals heeft. Deze armband kun je hier bestellen voor ook maar €2,50.


Alle vijf de armbanden dragen we met plezier! Ook is het erg leuk om er setjes van te maken. We zijn helemaal gek op deze setjes.



''Wij zijn enthousiast!''
De service is hartstikke snel, de armbandjes zijn goed en netjes verpakt, het zijn mooie en hele originele armbandjes, de kwaliteit is prima. En wat we zo leuk vinden; de prijs is wel heel erg budget. Alle armbandjes zitten qua prijs onder de 5,00! Goedkoper kan niet toch? Wij hebben de liefde in onze nieuwe favoriete webshop gevonden!



Liefs Daniëlle en Lisa

16 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige armbandjes!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet de verpakking er al lief uit en nog eens mooi en budgetproof x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke armbandjes zeg. Daar ga ik ook eens kijken. Xx Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw de armbandjes zijn echt mooi en schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Supermooie armbandjes hebben ze! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat armbandje met die pijl is prachtig!
    En zo te zien helemaal niet duur!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt mooie armbandjes!
    En van prijs vallen ze blijkbaar ook erg goed mee ;-)
    Mooie foto's heb je er ook van gemaakt!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lucky you! Ik ga ook een kijkje nemen!
    Liefs Nikky

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat gaaf dat jullie deze mochten uitzoeken!
    Heel cool en mooie armbanden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een onwijs mooie armbandjes. En helemaal niet duur inderdaad! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat een pareltjes van armbandjes <3 En wat een te lief doosje waar de armbandjes is verpakt zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat knap dat een deel ook zelfgemaakt wordt, en lekker goedkoop ook! Leuke armbandjes hebben jullie uitgezocht, ik ga ook even een kijkje nemen. :)

    BeantwoordenVerwijderen