dinsdag 2 september 2014

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Zoals ik jullie had belooft zou ik mijn cadeaubon aankoopjes laten zien! Ik doe het wel gewoon in twee reviews anders krijg je een hele grote review en ik weet niet of jullie daar wel op staan te wachten. Maar deze mooie Lip Millionaire Liquid Lipstick is mijn aankoop! Deze pakte ik als eerste, want deze moest ik gewoon meenemen!


Ik ben dol op liquid lipsticks! Het voelt aan als een lipgloss maar hij heeft een pigmentatie als een lipstick, wat wil je nog meer! Ik ben maar voor een safe donker koraal kleur gegaan, want zulke kleurtjes draag ik nu eenmaal eerder dan een felle kleur. Ook vind ik de verpakking zo mooi, niet zo recht hoekig en je kan hem makkelijk vast houden als je hem aanbrengt.























Gewoon een simpele en fijne applicator. Meer heb je ook niet nodig om de liquid lipstick mooi aan te brengen! Je kan ook gemakkelijk in de hoekjes komen, en als je net zoals bij een soort gleufje, of hoe je het wil noemen, in je bovenlip hebt kun je de lipstick ook makkelijk aanbrengen. Erg handig!




Dan de swatches, ik vind het echt zo'n mooi kleurtje! Een donkere koraal tint met natuurlijk een geweldige pigmentatie. I love it! En met een koraal tint kan het niet mis gaan, want je kan hem met elke ooglook combineren. Ik houd wel van zulke kleurtjes, gewoon een mooi en niet te opvallende lipstick.





















Ik ben waarschijnlijk niet de enige die zo enthousiast is over deze Lip Millionaire Liquid Lipsticks van Miss Sporty! Ik heb er wel maar een uitgeprobeerd, maar het zal vast niet bij deze ene blijven. Want hij voldoet aan al mijn verwachtingen, hij heeft een goede pigmentatie, is makkelijk aan te brengen, verdeelt mooi en de verpakking ziet er ook fantastisch uit, want ja het oog wilt natuurlijk ook wat! En dat voor maar €3,99! Ik zou dus zeker een kijkje nemen bij een DA of Etos bij jou in de buurt!

Liefs Lisa

11 opmerkingen:

  1. Wat een beauty. De kleur geeft een prachtige dekking!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al heel veel positieve reviews gelezen, misschien toch eens kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooie kleur :)! Duidelijk een zeer goede pigmentatie :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige duidelijke kleur! Het lijkt me een fijne liquid lipsticks.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kleur!
    Goede pigmentatie!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauwie, de kleur en de pigmentatie is écht prachtig! Deze wil ik ook hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie kleur, ik had deze lip gloss/stick ook al gezien en ik vond de nude kleur ook heel erg mooi, dus misschien dat ik 'm nu ook in ga slaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat grappig, in de eerste instantie lijkt het een lipgloss maar heeft toch echt wat van een lipstick weg. Als ik weer een keertje een bezoekje geef aan de etos, dan ga ik zeker even kijken! Fijn review trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen