donderdag 4 september 2014

My lovely bag

Je kent het wel, je gaat naar een marktje en wat staat daar. Natuurlijk, een tassen kraam! Ik ben dol op tassen, en als ik dan een kraampje zie met tassen moet ik daar natuurlijk wel even een kijkje nemen! Zo ook laatst toen ik met mijn moeder en broertje naar een marktje ging in Ommen. En toen ik deze mooie tas was ik natuurlijk weer verkocht. Deze zal van mij worden dacht ik!


Zoals veel meiden houd ik ook van een zwarte tas. Als eerste pak ik altijd en zwarte tas, want die is gewoon neutraal. Niet dat ik een tas bij mijn kleding combineer, maar het is altijd wel handig. Het enige jammer is, vind ik, dat er gouden details op de tas zitten. Want ik draag gewoon meer zilveren accessoires dan gouden, maar dat is natuurlijk geen reden om deze beauty niet mee te nemen! 

Hij heeft niet te veel poes pas, gewoon een mooie simpele tas. Achter heeft hij nog een handig vakje, waar je je mobiel en sleutels in kan doen of kleine spulletjes zoals een lippen balsem en oordopjes.

Het is een grote tas dus ik kan hem ook voor school gebruiken als ik een korte dag heb. Hij heeft verschillende vakjes waar ik mijn oordopjes en een brillendoekje in heb zitten. Wel zit er een middenstuk in wat niet altijd even handig is. Maar je kan er wel belangrijke papieren in stoppen die je niet kwijt wil raken.

Kortom, ik zou je echt een keer aanraden om naar de markt te gaan als je opzoek bent naar een mooie en goedkope tas! Want deze tas kostte maar €15! En dat voor een mooie tas die ook nog best wel stevig is. En dat voor een tas van de markt. Super!

Liefs Lisa



11 opmerkingen:

  1. Hij is echt heel mooi en wat een koopje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De gouden details vind ik juist heel erg mooi bij deze tas. Snap alleen wel dat t jammer is als je zelf meer zilver draagt maar mij heeft dat nog nooit gestoord. Zo van oh my god haar tas is met goud maar haar oorbellen zijn zilver, ieell. Ghehe. Gewoon lekker doen ^^ en dat ook nog eens voor dat geld! Super aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie tas! Ik vind de gouden details zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op de markt hebben ze inderdaad erg leuke tassen...deze is ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de tas erg mooi! Zelf ben ik gek op de gouden details!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie tas!
    Zwart past zo goed als overal bij!
    Wat een koopje!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik snap wel dat je hem mee hebt genomen, hij is zo leuk! Ik ben zelf meestal ook meer van het zilver, maar bij deze tas vind ik het goud toch wel een leuk effect geven.
    Wij gingen vroeger ook wel eens op vakantie naar Ommen! Als we er nu toevallig weer eens heen zouden gaan loop ik ook nog even langs de markt. :)

    BeantwoordenVerwijderen