zaterdag 20 september 2014

Shop till you drop by Simbolisme


Heb jij een tassenverslaving en ben je ook dol op chique clutches? Bij Simbolisme zit je helemaal goed. Lisa en Daniëlle duiken de webwinkel in om wat leuke items voor je te spotten. Oh en vergeet niet om verder te lezen, we hebben namelijk een leuke verrassing!

Simbolisme is een webshop met een eigen unieke twist. Er zijn onder andere tassen, clutches & portemonnees te koop. Het maakt niet uit wat voor stijl je hebt, want voor iedereen is wat wils! En natuurlijk vind je ook veel musthaves in de webshop, wie gaat er nou niet met stijl de deur uit?



Daniëlle: 'De webshop van Simbolisme is erg overzichtelijk en alle items zijn makkelijk te vinden. Er vielen mij gelijk drie spetterende items op. Alle drie heel verschillend maar er zit een leuke twist aan deze items. Ik gebruik tassen erg graag, als ik naar de stad ga met vriendinnen vind ik het handig om mijn telefoon, portemonnee en andere spullen goed kwijt te kunnen. En een mooie tas is altijd goed meegenomen, dus waarom zou je niet voor deze hippe tas gaan? Ook ben ik dit jaar gek geworden op maxi rokken, helaas heb ik er zelf nog geen één weten te bemachtigen... Eigenlijk best slecht ik denk dat er binnenkort verandering in gaat komen! De zomer hebben we inmiddels afgesloten maar zeg eens eerlijk, dit horloge is toch ook leuk om in de nazomer te dragen? Met het mint kleurige bandje en de gouden details past het horloge bij een neutrale look voor iets opvallends!'



Lisa: 'Je kent het wel, je ontdekt een nieuwe webshop en je wilt meteen alles hebben. Nou dat had ik dus ook! Bij de webshop Simbolisme heb je namelijk zulke leuke items! Tassen, mooie horloges en sjaals en dat allemaal voor niet al te veel geld. Een goede combinatie! Ik keek in de webshop en deze items vind ik zo leuk! Als eerste de mooie blauwe sjaal. Een sjaal vind ik altijd erg mooi bij een simpel wit t shirt. Lekker basic, maar door de sjaal heb je toch een hele leuke outfit! En daar naast staat een mooie gouden horloge, want ik ben dol op horloges. En als jij dat ook bent dan moet je zeker eens bij Simbolisme kijken! Je hebt er allerlei soorten horloges en met verschillende kleurtjes. Ik ben niet alleen dol op horloges maar ook op tassen! Elke dag heb je een tas nodig, voor school of juist voor een dagje shoppen. En deze tas lijkt me voor allebeide perfect voor!'

Cadeautje!
Verrassing, in samenwerking met Simbolisme krijg je op alle items wel liefst 15% korting! Let op, voer je code snel in want de code geldt tien dagen!
kortingscode: vanillesdl15

Ga jij nog wat scoren bij Simbolisme?



Liefs Daniëlle en Lisa

10 opmerkingen:

  1. Oooh, ik kende deze webshop nog helemaal niet. Ik ga even een kijkje nemen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig, die kortingscode! Ik ga even een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende deze webshop nog niet maar de items zien er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb net even gekeken, ze hebben leuke items! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ze hebben heel leuk uitziende items, het laatste horloge wat je hebt laten zien, spreekt mij heel erg aan...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze webshop kende ik nog niet, ze hebben zo te zien leuke items!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke webshop! Ik kende deze nog niet, maar ziet er leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat leuk zeg! kende deze shop nog niet

    BeantwoordenVerwijderen