vrijdag 12 september 2014

Shoplog Kruidvat & DA

Nu ik mijn spiegelreflexcamera heb, hoef ik niet meer te sparen. Dus kan ik eindelijk weer wat kopen! Ik ben vergeten hoe leuk het is om make-up te gaan shoppen. Want dat heb ik al meer dan 2 maanden niet meer gedaan. Ik ben nu ook wel los gegaan, want ik had ook nog wat verjaardagsgeld over. 

Als eerste mijn producten van Catrice. Catrice is echt een fantastisch budget merk, maar hij is niet al te budget meer. Dat vind ik dan wel weer jammer, want alles wordt steeds duurder. Zo kost een foundation nu al €7,99. Maar ik heb toch wel wat gekocht, namelijk deze mooie bronzer die ik nu elke dag gebruik. Hij geeft namelijk een mooie en natuurlijke glow. Deze was €4,99. En ook nog het wel bekende eyebrow setje. Ik dacht, ik moet het ook maar eens proberen. Aan de ene kant vind ik het wel mooi, maar aan de andere kant ook weer niet.. Maar deze was €3,99. En als laatste een oogschaduw mono in een goud/zilveren kleur, ik zag hem en hij leek me wel erg bijzonder. Deze was €3,99.

En dan mijn favoriete merk, Essence! Essence is en blijft gewoon lekker goedkoop, en heeft ook nog eens leuke LE's. Zoals Hello Autumn, zo'n leuke LE! En ik was niet de enige die dat vond, want het enige wat nog over was waren de palettes. Maar daar was ik juist naar op zoek, dus geen probleem! En ik heb het palette met de bruin tinten, die sprak me toch meer aan dan die met de groen tinten. Deze was €3,89. Ook heb de lipstick Natural Beauty meegenomen, een prachtige roze nude tint. Hij is zo mooi! Deze was €2,49. En ook heb ik nog de Big Bright Eyes in peach meegenomen. Een potloodje voor je waterlijn waardoor je een wakkere blik krijgt, klinkt goed! En deze was €1,99.

En als laatste deze mooie producten. Mijn favorieten van deze shoplog! De BB cream van Miss Sporty had ik al bij Vera Camilla gezien, en die was erg enthousiast over deze BB cream! Dus toen ik hem bij de DA kwam heb ik hem maar meegenomen. Hier komt sowieso nog een review van online! Deze was €3,49. En dan mijn 3e liquid lipstisck! Ik heb namelijk een van NYC erbij gekocht. In een mooie oud roze kleurtje, i love it! Deze kostte €3,49. En als laatste mijn favoriete Babylips, namelijk de blauwe! Dit is de enige lipbalsem die ik op dit moment gebruik, want ik wil gewoon geen andere! Deze was nu nog maar €2,49.


















Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe aankoopjes! Ik denk dat haast overal wel een keer een review van online komt. Van welke producten willen jullie een review?

Liefs Lisa

12 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke items heb je gekocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, lekker geshopt. Prachtige nieuwe aankopen, ben benieuwd naar de reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne items heb je gekocht =)
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne producten, ik wil ook nog steeds een keer dat eyebrow setje van Catrice proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke items heb je geshopt!
    Het is altijd leuk om je eens te laten gaan als je al een tijdje niet meer geshopt hebt!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt leuke spulletjes geshopt, en ben erg benieuwd naar de reviews....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie producten, ik vind het zo heerlijk om nieuwe dingetjes te kopen! Ben benieuwd naar de reviews :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt heel veel leuke producten gekocht, het hello autumn palette lijkt me heel erg mooi, maar ik moet opletten dat ik niet te veel bruintinten in mijn stash krijg, haha. Ik ben vooral benieuwd naar de lipgloss/lipstick review!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, je hebt even flink in geslagen, en gelijk heb je als je toch niet meer hoeft te sparen! ;p
    Naar het hello autumn palette ben ik vooral heel benieuwd, zou leuk zijn als je daar een review over zou doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke spulletjes! Het wenkbrauwkitje heb ik ook, dat is zo'n fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen