dinsdag 23 september 2014

Shoplog Wehkamp, H&M en Coolcat





Afgelopen weekend ging ik eindelijk weer eens een avondje winkelen. Want dat was echt zo lang geleden. Ik heb alleen niet zo veel gekocht, maar ik had laatst ook nog wat besteld online. Dus dat laat ik ook maar even zien!




Als eerste dit bloemen jurkje van de America Today. Ik ga net een week voor de kerstvakantie op vakantie naar Tenerife, dus had ik nog wat leuke jurkjes nodig. Ik was eigenlijk op zoek naar een maxirok, maar een jurkje draag ik dan toch meer denk ik. En vooral dit leuke exemplaar! Lekker zomers. Deze was €29,99.

Ik ben dol op madeliefjes en donker blauw, en in dit jurkje is dat gecombineerd! Hij heeft een heel apart stofje, een beetje zijde achtig en ook erg dun. Maar de vorm sprak me erg aan, hij heeft leuke gekruiste bandjes aan de achterkant en hij valt erg mooi. Hij is wel een klein beetje te klein, maar dat loopt hopelijk nog uit! Dat is dan weer het nadeel van online winkelen, maar ja dat is het risico wat je neemt. Deze was €17,99.




Dan gaan we door met mijn H&M aankoopjes. Als eerste dit super mooie jasje. Ik was al op zoek naar zulke dunne jasjes, en deze is gewoon perfect! Alleen bij de armen zit hij een beetje strak maar voor de rest zit hij helemaal goed. Mijn opa en oma zijn in oktober 50 jaar getrouwd en dan is dit jasje daar erg geschikt voor! Deze was €29,99.

















Dan dit mooie witte vestje. Ik zal ze al in alle soorten en kleuren hangen, maar dan vond ik dat hij te lang was of het patroon was niet mooi. En deze was gewoon helemaal perfect! Ik had hem eerst in een grotere maat gepast maar toen was hij veel te groot. En daarna heb ik een maat kleiner gepast en toen zat hij gelukkig helemaal goed! Dit wordt echt mijn herfst favoriet! Deze was €19,99


Iedereen moet wel een zwarte blouse in zijn kast hebben hangen. Bij mij was dat ook zo, maar hij was te klein dus moest ik een nieuwe hebben. En ja als je deze tegen komt moet je hem dan wel gewoon meenemen. Een mooie simpele blouse met gouden details, I like! Deze was €19,99.



En als laatste deze fijne huis broek van de Coolcat. Dit is dan ook het enige item wat ik bij de Coolcat gekocht heb deze keer. Eerder vond ik het een hele leuke winkel, maar nu vind ik het helemaal niks meer aan. Ze hebben nu allemaal van die rare prints, en aparte jasjes. Nee, dat hoeft van mij niet. Maar deze huis broek zit gewoon zo fijn, dus maak ik graag een keer een uitzondering. Deze was €19,99.

Dit waren mijn geshopte items! Het is nu nog niet echt herfstig weer, dus kan ik jammer genoeg deze herfst items nog niet aan doen. Maar dat komt nog wel, en als het dan eindelijk kan dan wil ik natuurlijk weer dat het zomer word. Maar dat is bij iedereen denk ik wel hetzelfde!

Liefs Lisa






17 opmerkingen:

  1. Mooie items heb je gekocht vooral dat jurkje met madeliefjes vind ik erg schattig :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop prachtige nieuwe items. Vind vooral het bloemenjurkje en boucle jasje heel erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie items heb je gekocht! Je vest en jasje van h&m vind ik erg mooi, dat vest had ik zelf ook al gespot :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi dat witte/creme vest van H&M heb ik ook, vond het eerste en miskoop maar vind 'm nu toch erg leuk :)
    Het jasje daarboven vind ik ook echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. AAh dat creme witte vestje zou echt helemaaaal iets voor mij zijn! Super leuke aankoopjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het jasje van de H&M echt leuk! Had ik zelf ook zo kunnen aanschaffen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke aankopen, vind vooral dat jurkje heel erg leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat tweede jurkje vind ik superschattig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke aankopen! Het jurkje van America Today is echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De zwarte blouse vind ik erg leuk met de gouden details!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat madelief jurkje is echt heel schatiig en leuk!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke shoplog en aaah ik wil dat gestreepte jasje ook <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke aankoopjes! Dat vestje van de H&M vind ik echt geweldig!
    En dat zwarte blousje is ook erg mooi!
    Liefs, <3

    BeantwoordenVerwijderen