zaterdag 13 september 2014

Winkelen in Saint Tropez



Een poosje geleden stond er een artikel voor je klaar dat over Saint Tropez ging. Saint Tropez draait  grotendeels om haar haven, maar toch ook wel weer om de dure merken in de stad. Smalle paadjes met enorm veel toeristen maar waar toch de grote merken aan staan met dure en hele gave items!


We kwamen gelijk al een toffe winkel tegen, namelijk Mac! Ik was nog nooit in een echte Mac winkel geweest. Nou ja alleen als je de Mac in de Bijenkorf of in de Douglas mee telt... De winkel was best klein maar wel erg mooi. Alle kleuren lippenstift waren op kleur gesorteerd en de mooiste oogschaduws lagen bij elkaar. Het assortiment was wel erg breed. Super leuk om alle make-up van Mac te zien.


Dit waren de lipsticks die op kleur gesorteerd zijn. Het levert een mooie foto op met een gaaf effect!

Een paar deuren van de winkels met de grotere merken stonden open. In deze winkel worden super mooie baljurken/ galajurken verkocht. I like!


Aaaah! Kiko kwamen we natuurlijk ook tegen! Mijn zusje, mijn moeder en ik waren helemaal enthousiast. We moesten echt even een kijkje nemen.


In een gedeelte van Kiko stonden enorm veel nagellakjes bij elkaar. Van taupe tinten tot kanarie geel. Ik heb vorig jaar ook een nagellakje van het merk Kiko gekregen en ik vind de kwaliteit erg goed dus ik werd helemaal lyrisch. Ik mocht twee kleurtjes uitzoeken van mijn moeder, ik ging voor twee hele mooie kleuren. Maar die nagellakjes zie je binnenkort wel verschijnen op Vanilles!


Ook vielen de mooie oogschaduws van Kiko me gelijk op. Zoveel verschillende kleuren en de verpakking ziet er erg chique uit! Natuurlijk waren er nog veel meer make-up items in de winkel maar volgens mij werd dat wel erg veel voor in één artikel.

Heb je wel eens geshopt in Saint Tropez?


Door: Daniëlle

13 opmerkingen:

  1. Wow, wat een winkel walhalla <3 Daar zou ik ook wel eens heen willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Ik wil ook ooit eens naar een Mac gaan en naar de Kiko, helaas ligt dat erg ver van waar ik woon :( maar wel erg leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er gewoon de hemel uit!!
    Daar wil ik zeker eens naartoe gaan! :)

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee daar ben ik nog nooit geweest, maar het lijkt me wel geweldig om daar een keer geweest te zijn zeg! Die eerste foto met die lipsticks is mooi, alle foto's eigenlijk. ;p
    Ik ben benieuwd naar de lakjes die je hebt uitgezocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Nagellaken zien er zoo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waaahhhh dat wordt dusb zeuren bij mijn moeder ;)

    Liefzz Lizzy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaaf zeg de mac store, en kiko ook niet te vergeten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben er nog nooit geweest, in Saint Tropez! Maar het lijkt me wel erg leuk daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat zou ik daar graag willen winkelen!

    BeantwoordenVerwijderen