zaterdag 22 augustus 2015

Outfit inspiratie/ Bella vestiti

Chiao Chiao Italia! Wat was je weer onwijs leuk dit jaar, de twee weken vlogen zo voorbij! We stonden op een onwijs leuke, grote camping. Er waren alleen maar leuke mensen, Ik heb weer nieuwe mensen leren kennen en echte Italiaanse gerechtjes ontdekt. Bovendien zat het weer ook heel erg mee en houd ik wel van een summer proof outfit. Benieuwd wat ik graag droeg in Italië? Vandaag mijn Bella vestiti!

Elke dag was het ongeveer zo'n 40 graden in Italië terwijl er in Nederland nog wel eens een regen druppeltje wilde vallen. Omdat het zo warm was koos ik voor het leuke ''No Idea Today'' t-shirt van The Sting. Ik ben trouwens gek op shirtjes van The Sting, it's my style!

Ik combineerde het met een basic kort broekje van Only, het broekje zit heel fijn! De gaten in de broek maakt het geheel toch iets stoerder. G -Star RAW en Only hebben vaak hele fijn zittende korte broekjes, dus zoek je nog een nieuw item? Ik raad het je zeker aan!

Mijn favo zonnebril aller tijden is deze zonnebril van Cheapass zonnebrillen. Het model van de bril vind ik super leuk en de kleuren zijn ook erg classy! Bovendien beschermen de donkere glazen mijn ogen tegen de fel schijnende zon. Stiekem vind ik Birkenstocks helemaal niet zo fashionable, maar eerlijk is eerlijk ze lopen wel erg fijn! Helaas zijn de slippers alweer bijna versleten!

Broek: Only/ t-shirt: The Sting/ zonnebril: Cheapass zonnebrillen/ slippers: Birkenstock.

Heb jij een favoriete zomer outfit?

  

5 opmerkingen:

  1. het shirtje is heel erg leuk en het staat je ook goed, het ziet er relaxed zittend uit...zelf heb ik ook wel een aantal shirtjes die mijn grote favorieten zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, ook heerlijk voor dat weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je goed die kleding! Lekker zomers sfeertje! Groetjes, Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk shirtje! Die short past er zeker bij, leuk geheel zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zo'n makkelijke outfit voor warme dagen en die bril is inderdaad heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen