zaterdag 25 januari 2014

Soft cocktail kleurtjes



Als je het aan mij vraagt, ik ben nu al wel weer zat van de winter. Terwijl de winter net is begonnen. Om de zomer in mijn bol te krijgen show ik vandaag deze mooie zachte cocktail kleurtjes. Deze leuke lakjes heb ik op mijn verjaardag gekregen van een goede vriendin. En ik ben er echt super blij mee. Ze dekken goed, het zijn mooie kleurtjes en de lak droogt erg snel. De nagel stickers die ik er bij heb gekregen vind ik ook erg mooi. Dat zijn ook mooie zoete kleurtjes. Het staat erg mooi bij de nagellak. Een super leuk setje dus!



Deze keer heb je in de Fashion collage drie dubbel zoveel inspiratie. Ga je voor chique, zoet of toch voor een frisse look? Heb je geen idee wat je vandaag in je haar kan doen? Hier vindt je genoeg inspiratie. Mijn look voor vandaag is een lekkere warme trui (afgeleid van nummer 3) gecombineerd met een hippe spijker broek (afgeleid van nummer 2). Vanochtend vond ik het wel erg moeilijk om een leuke coupe te kiezen. Maar ik ben toch voor los haar gegaan. Ik heb van mezelf iets dikker haar met krullen en golven. Dus als ik wat schuim (wax) in mijn haar doe zit het al goed. Simpel maar leuk en lekker warm voor een dag zoals deze. Succes met kiezen!

Psssst! Wist je dat er morgen het allereerste 'Baggy sunday look' artikel online staat? Morgen showt Lisa een trendy look en vertelt ze je hoe je alles het best kan combineren. Veel leesplezier morgen!


Door: Daniëlle

13 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur nagellakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kleuren.! bedankt voor je lieve berichtje, als je het leuk vind kun je mee doen aan mijn winactie waarbij je kans maakt op een doos met beautyproducten xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kleurtjes! Erg leuk voor in de lente :-)

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat handig dat die lak zo snel droogt! Erg handig voor mij ;)

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. echt leuke kleurtjes!zin in het voorjaar!
    groetjes http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties!
    Liefs,
    Vanilles

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleurtjes voor op de nagels:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen