zaterdag 1 maart 2014

Babylips




Vorige week kon je bij alle Da's je favouriete beautyproducten  20% goedkoper scoren. Mijn zusje zag deze Babylips natuurlijk direct in de schappen staan en kocht hem direct! Ze was al een poos opzoek naar deze Sweet lipbalsem. Ze is zo onder de indruk over dit product dat ik deze balsem ook mocht proberen. Je gelooft het of niet: ik vind dit product ook een aanrader! Vooral in de winter is het een fijn product. Zeker met dit weer krijg ik vaak droge lippen met velletjes. Vaseline gebruik ik daar wel eens voor maar als je bijvoorbeeld op je werk of op school zit is het natuurlijk veel makkelijker om de Babylips uit je zak te halen en snel je lippen te stiften met een zachte balsem. Er zijn nog meer varianten maar de gele variant heeft een lichte en transparante geur. De Babylips zijn verkrijgbaar bij de drogist voor maar €3,49 per stuk! Je kan de balsem vinden bij de andere Maybelline producten.



Alweer een poosje geleden dat er weer een Fashion Collage online stond. Deze keer show ik jullie een nieuwe trend. Pastel kleuren! Ik moet er wel even aan wennen maar om de zachte kleuren te proberen heb ik samen met Lisa al een pastel kleur nagellak gekocht. En ik wil binnenkort even een winkel binnen lopen om te kijken of pastel kleuren iets voor mij zijn. Ik vind het zelf wel een mooie kleur voor in de zomer. Het geeft een frisse uitstraling. De blouse uit de collage vind ik wel erg gaaf! Volgens mij is zo iets ook bij de H&M te koop. Ik ga binnenkort zeker even kijken!

Door: Daniëlle

7 opmerkingen:

  1. Babylips zijn indd erg fijn! Pastelkleuren vind ik erg mooi voor de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb sinds kort ook mijn eerste babylips.. ik vind ze ook superfijn! En ik word ook steeds meer gek op pasteltinten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de groene versie van babylips!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nog geen enkele babylips maar heb er al veel goeds over gehoord!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze zijn super vooral de roze die heeft een mooi kleurtje en een lekker geurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ga binnenkort ook zeker een babylips kopen!
    Zoals jij ook in dit artikel verteld, lijkt het me echt een heel fijn product :)

    Xx Julia

    BeantwoordenVerwijderen