maandag 31 maart 2014

Collar necklace




Wiehoe! Het is nu al een tijdje lente en wat heb ik de lente toch gemist! Gaaf om weer door de winkels te snuffelen met een big smile. Je ziet nu allemaal al knal kleuren of die mooie zachte pastel tinten. I♥ it! Deze glitter favoriet is echt super gaaf om op leuke shirtjes te combineren. Vorig jaar heb je deze ketting misschien ook voorbij zien komen in de winkels maar ook dit jaar is deze ketting weer helemaal in! Hoe leuk is het om een saai topje te combineren met deze ketting? Het geeft een toefje kinky aan je look. Super leuk!


Deze bling necklace kan je op allerlei verschillende manieren combineren. De ketting geeft een grappig effect het lijkt net een kraag. Dat geeft deze ketting zijn aparte maar chique look. Als het wat kouder is draag je hem gewoon over je shirt met lange mouwen maar als het lekker weer is en het zonnetje schijnt, kan je hem ook dragen op een simpel topje. Het topje wat ik hier aan heb is een simpel topje van Only en hij kostte €14,95. Het topje alleen staat leuk maar ik mis wat als ik deze ketting niet om heb bij het topje.


Wat ook enorm stoer staat als je het simpele topje aan hebt met de necklace, is een heel vet leren jasje! Het is super makkelijk te combineren en onmisbaar in je kleding kast! Op de laatste foto heb ik mijn leren jasje aan en ik ben echt dol op dit jasje! Het is heel leuk om de ketting te dragen op deze look.


Deze gave ketting heb ik gekocht bij de Pieces voor €14,99. Ik zat eerst echt te twijfelen of ik hem nu moest kopen of niet maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan. En daar ben ik blij om! ☺

Door: Daniëlle

8 opmerkingen: