dinsdag 20 mei 2014

Catrice infinite shine lipglossNatuurlijk moest ik die woensdag even naar de Kruidvat voor die actie. Ik ben er altijd, ook met andere 1+1 gratis acties op make-up. Je ziet mij dan altijd bij de Essence of Catrice schappen ! Ik heb ook nog even bij Catrice gekeken en zag deze leuke infinite shine lipgloss liggen ! Door de actie heb ik er maar meteen 2 meegenomen, anders heeft de actie ook niet zo veel zin !Ik zag ze zo naast elkaar liggen, echt een mooie kleuren combie ! Jammer dat je ze niet samen kunt dragen, want het was een leuke cominatie geweest als een van deze een lipstick was geweest. Maar dit zijn gewoon twee mooie lipglossjes, die makkelijk te dragen zijn. De aplicators zijn redelijk groot waardoor je de lipgloss makkelijk op je lippen kunt aanbrengen, altijd handig !Als eerste 010 Nude-Tritous, een donker roze kleur met een flinke dosis glitter er aan toegevoegd. Niet verkeerd zo'n glitter lipgloss voor een keer ! Hij neigt een beetje naar de paars, en is wel een stukje donkerder dan ik gewend ben. Maat dat komt ook doordat hij zo goed gepigmenteerd is. Deze ga ik zeker vaak dragen !Dan de tweede en ook de laatste lipgloss, 030 Rose, Would You..? wat een licht roze kleur lipgloss is. Gelukkig heeft deze niet zo'n dosis glitters, want deze is juist anti glitter. Haast geen glittertje te bekennen. En zo zie ik lipgloss dan ook graag. Deze pigmentatie is dan wat minder, waardoor het eigenlijk gewoon een nude lipgloss is maar dat met een roze toon.

Dit zijn mijn eerste twee lipglossjes van Catrice en zeker niet mijn laatsten ! Deze vund ik echt zo fijn ! Goede pigmentatie en ook belangrijk (bij mij dan), een goede aplicator die de lipgloss makkelijk aanbrengt. Ik weet niet meer welke kleurtjes er nog allemaal meer waren, dus dat wordt nog meer eens een kijkje nemen in de Kruidvat !

Deze Catrice Infinity Shine Lipglossjes kosten €3,59 per stuk en zijn bij de drogisterijen bij jou in de buurt te koop.
Door Lisa15 opmerkingen:

 1. Wauw wat een fijne review en mooie foto's heb je gemaakt! Superleuk om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes. Dit zijn altijd handige glosses om te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn echt mooie kleurtjes, passen allebei overal bij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er een paar van Essence, die vind ik niet zo fijn. De onderste van deze vind ik het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben meer van de lipsticks omdat ik lipgloss altijd zo vind plakken! Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de kleurtjes eigenlijk best wel mooi. Maar ik ben meer van de lipsticks, en zou niet zo snel een gloss kopen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kleurtjes! ik heb er 1 maar die vind ik ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oeh wat een mooie kleurtjes, de tweede is toch wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik ben benieuwd hoe het er op je lippen uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er goed uit alleen hou zelf niet heel erg van lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie kleuren =) !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen