woensdag 14 mei 2014

Sea splash
Kennen jullie het merk John van G? Het merk is in ongeveer 600 drogisterijen tekoop en straalt van de mooie kleurtjes. Het schap staat vol met allemaal chique nagellakjes en er is zoveel keuze maar mijn moeder en ik waren het samen direct eens: Wij moesten dit nagellakje hebben!

De kleur van de nagellak heet: John van G nr 690 zeeblauw glitter en is echt heel bijzonder. Het heeft net de kleur van een blauwe zee! Het is erg mooi als je net een beetje bruine handen hebt door het zonnen en dan je nagels lakt met deze wonderfull color!

Het kwastje van de nagellak is een prettig, fijn kwastje met een bom van glitters! Er zitte grove glitters in de nagellak en daardoor krijg je meer het zand effect. Ik vind dit erg mooi, maar het is wel even handig om een base coat over de nail polish te lakken want anders gaat de nagellak al binnen 3 dagen van je nagels en dat wil je natuurlijk niet!Op deze foto heb ik mijn nagels gelakt met twee laagjes. Met één laagje is de kleur ook al mooi, maar met twee laagjes lijkt de kleur toch wat intenser. Wauwie, wat ben ik toch dol op deze kleur, ik word er helemaal vrolijk van! Ik ben erg benieuwd naar de andere kleurtjes en zou die graag met deze lak willen vergelijken.

Deze zomerse, vlotte nagellak ligt in de winkel voor €7,90 en is verkrijgbaar bij de drogist die de collectie van John van G verkoopt.

Door: Daniëlle

13 opmerkingen: