dinsdag 6 mei 2014

My new nailpolishHet is weer tijd voor nagellak ! De laatste maanden heb ik me betreft nagellak echt enorm ingehouden. Ik ben echt verslaafd aan nagellak kopen. Mijn ouders hebben me laten inzien dat ik te veel nagellak had en dat ik moest stoppen met elke week nagellak kopen. Nu koop ik 1 of 2 nagellakjes per maand of per 2 maanden. En deze maand waren dat er 2, namelijk een van Gosh en een van L'oreal Paris.


Ik had deze al een keer gezien bij Lifesplash samen met de andere kleurtjes uit het assortiment, en ik werd echt verliefd op dit nagellakje ! Ik heb hem in de kleur 09 Frosted Soft Green, een mooi mint groen kleurtje met een leuk frosted effect. Ik dacht dat hij niet bij onze Kruidvat te koop zou zijn, dus ging ik er niet naar op zoek. Maar ik kwam hem toch tegen, en heb hem toen zonder twijfel in mijn mandje gedaan. Ik had geen eens naar de prijs gekeken. Maar toen ik die thuis zag schrok ik wel een beetje, hij was namelijk €7,29 ! Mijn duurste nagellakje ooit ! Als ik dat in de winkel had geweten had ik hem misschien laten staan.


Maar als je de swatch dan weer bekijkt, is het de prijs ook wel waard. Hij dekt namelijk helemaal goed in 2 laagjes en droogt snel. Bij chipt hij na ongeveer 2 dagen, maar dat is meestal ook zo bij andere nagellakjes. Je moet wel voorzichtig doen bij het lakken, want als je de nagellak buiten je nagel komt dan krijg je dat er heel lastig van af. Hij heeft een frosted effect maar er zitten ook super veel glitters in. Dus heb je wel de tijd nodig om deze lak van je nagels te halen. Maar het is zo'n leuk kleurtje, dat dat helemaal niet zo veel uit maakt.
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie zilveren nagellakje. En toen ik bij de Action kwam verwachte ik niet dat ik die daar tegen kwam. Hij lag in en grote bak met allemaal nagellakjes en lipsticks van wat duurdere merken waar je iets uit kon zoeken voor maar €0,79. Ik ben dus druk gaan zoeken in die bak, in de hoop nog een leuke lipstick of nagellakje tegen te komen. Gelukkig heb ik die hele bak doorgezocht, want anders kwam ik deze beauty niet tegen ! Hij heeft eigenlijk niet echt een naam maar wel 817. Volgens mij is deze uit het assortiment gegaan, want ik heb hem nog nooit eerder gezien.


Ik wist niet wat ik van deze lak moest verwachten, maar toen ik een laagje op mijn nagels deed, was ik meteen verkocht. Wat een mooi nagellakje ! Hij dekt al na 1 laagje waardoor hij snel droogt. Hij is precies zoals ik had verwacht van een L'oreal Paris nagellakje. Ik ga denk ik nog wel een keer bij de Action kijken, om nog zo'n mooi nagellakje te scoren !

Heb jij nog nieuwe nagellakjes gekocht ?

Door Lisa

15 opmerkingen:

 1. Leuke lakjes, de laatste is mijn favoriet!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De groene vind ik heel mooi. Lakjes koop ik best vaak nu vooral de liquid sand lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes! Die van gosh heb ik gekocht maar nog niet uitgetest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, die groene is echt super gaaf! Wel jammer van de prijs, maar je krijgt er wel wat moois voor terug. Die laatste prijs compenseert het weer een beetje, haha :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lakje van L'oreal is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie kleurtjes ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wou dat we GOSH hier in de buurt hadden, maar helaas! Mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen