dinsdag 27 mei 2014

Mijn favoriete bloggers


Elke blogger heeft wel een paar favoriete bloggers. Waarvan je dan al in je bed of aan de ontbijt tafel hun nieuwe artikels wilt bekijken. En ik ben daar dus ook een van ! Elke ochtend zit ik al vroeg met mijn mobieltje allerlei blogs af te struinen. Waardoor ik ook meestal te laat kom, want dan houd ik de tijd niet meer in de gaten wanneer ik op de fiets moet stappen om naar school te gaan. Maarja, ik moest altijd even die blogs bij langs om de nieuwe artikels te lezen !


Als eerste Jennie van jenniefromtheblog.nl . Ze heeft echt een heel leuk blog, waar ze van alles met je deelt. Verschillende outfits, inspirerende quotes en regelmatig een kijkje in haar leven. Ze houdt erg veel van sporten, wat ze natuurlijk ook eventjes op haar leuke blog deelt. Vaak met leuke foto's erbij die je dan haast aansteken om ook te gaan sporten. En omdat ze een succesvol blog heeft, geeft ze natuurlijk ook handige tips om ook zo'n succesvol blog te krijgen. Altijd handig !


En natuurlijk, Vera van veracamilla.nl is niet weg te denken bij mijn lijstje van favoriete bloggers ! Dat is denk ik bij veel zo, want het is een van de bekendste blogs in Nederland. Iedereen kent haar wel, een leuk hollands meisje ( of vrouw?) met blond wapperend haar en niet te vergeten : haar typische rode lipstick ! Met haar leuke blog over vooral make-up, inspireert ze heel veel meiden. Waar ik dus ook een van ben. Vera is een soort voorbeeld voor mij, net zoals de andere bloggers in dit rijtje trouwens. En ik ben niet de enige, want dat vind Daniëlle net zo. Ze heeft ook nog eens een interview met haar online gezet, nieuwsgierig? Kijk dan even hier !


Deze toffe blogger is misschien iets minder bekend, maar zeker niet te min ! Dit is Romy van muchable.nl en met haar roze haar valt ze lekker op tussen alle andere bloggers, net zo met haar fantastische kledingstijl ! Ik ben soms echt jaloers op haar hoe ze het toch steeds voor elkaar krijgt om de perfecte outfit bij elkaar te krijgen. Ze heeft haast alleen maar rokjes en korte broekjes aan, waardoor je haar zelden in een normale spijkerbroek ziet. Dat heeft ook wel iets. Haar blog kun je echt herkennen door haar eigengemaakte tekeningen die ze erop post in een artikel. Zo origineel ! En ze kan het ook nog eens echt goed, en met een leuk tekstje erbij heb je een super tof artikel om te lezen. 


Dan Lotte van lottelovesbeauty.nl, met een fantastisch blog. Ze blogt vooral over fashion en make-up, en post de mooiste ooglooks die me erg inspireren. Ook reviewt ze regelmatig de nieuwste dingen, zoals de nieuwe palettes van MUA en laat dan natuurlijk ook haar gemaakte ooglooks daarbij zien. En met haar typisch lotte kledingstijl maakt Lotte haar blog helemaal Lotte. Ze heeft nu ook net twee weken een nieuwe header, echt een leuke en frisse lay out ! Neem dus snel even een kijkje !


En dan de laatste, Jaimi van lifesplash.nl . Het meisje waar het allemaal, bij mij, mee begon. Ik kwam haar tegen in het blad van 'Hoe Overleef Ik ...' met haar aparte en leuke kledingstijl, en haar liefde voor make-up. Ze was toen net zo oud als mij, volgens mij 13, en ik wilde net zoals zij zijn. Ik had alleen eerst niet door dat ze een eigen blog had, maar toen wist ik ook nog niet wat een blog inhield. Jaimi is een sterke meid die leuk schrijft over verschillende beauty producten en regelmatig haar toffe looks showt. Ze is niet voor niets sterk, want ze heeft namelijk anorexia overwonnen waar ze ook openlijk is op haar blog. Dit is echt een blog die ik elke dag volg en moet volgen van mezelf. 

Dit waren even 5 blogs op een rijtje gezet, die ik echt elke dag volg. Ik had er nog veel meer bij kunnen zetten, maar ik denk dat ik nog wel een deel 2 online ga zetten. Misschien samen met Daniëlle ? Je ziet het in ieder geval nog wel een keer voorbij komen ! 

Heb jij nog een paar favoriete bloggers ?

Liefs, Lisa15 opmerkingen:

 1. Wauw, ik ben zo benieuwd naar de bloggers dat ik meteen een kijkje ga nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal leuke bloggers die ik ook volg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh zo leuk deze lieve meiden op een rij! Ik volg hen alle vijf al een tijdje en geniet volop van hun mooie artikelen. Leuk om hen in je artikel terug te zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke favorieten! Ik volg de meeste ook maar sommige bezoek ik wat minder maar ken ze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten, ik volg er ook een aantal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg Romy, Jiami en Jennie van dit rijtje :). Allemaal heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook allemaal leuke bloggers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je zo'n artikel maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik ben ook gek op Vera Camilla. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken ze allemaal en volg ze dan ook. Ze zijn stuk voor stuk leuke bloggers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuke blogs, ik volg Vera, Jennie en Lotte ook!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie blogs heb je uitgekozen! Ik volg Jennie, Vera, Lotte en Jiami ook en Romy's blog ga ik snel even bekijken zo! Ben benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik volg alleen Romy niet.. Ik ga snel even een kijkje nemen op haar blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende ze nog niet allemaal!
  Ik ga snel een kijkje nemen ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen