zaterdag 3 mei 2014

Glossy Vanilles
Deze keer wil ik jullie graag iets persoonlijks vertellen namelijk,: mijn stage!
Zeven april was het dan eindelijk zo ver, ik ging twee leuke stage weken te gemoed! Ik had voor het vak grafisch vormgever gekozen en ik had gelijk al een leuk adresje gevonden. Ik mocht hier mijn twee weken stage doen! Benieuwd naar wat ik heb gemaakt?

In de eerste week moest ik wel even wennen aan stage. Het waren wel langere dagen dan ik normaal naar school moet. Ik moest van 8.30 tot 17.30 naar mijn stage adres. De eerste dag mocht ik al plaats nemen achter een super nieuwe, grote apple computer, dat is wel iets heel anders dan mijn laptop. In de eerste week van de stage was het meer de programma's die ze daar gebruiken beter leren kennen. Ik mocht de foto's bewerken die ik voor Vanilles heb gemaakt vandaar dat je nu een paar foto's op Vanilles voorbij ziet vliegen die er super high tag uitzien. Wat vind je van de teksten die er op staan? Lucky me, ik had de programma's al snel onder de knie. En toen in de tweede week mocht ik al beginnen met mijn zelfgemaakte glossy. En vandaag laat ik mijn Vanilles glossy zien!


In de zomervakantie maak ik meestal ook een magazine, maar dit blad ziet er wel veel professioneler uit! Ik heb artikels die ik heb gemaakt voor Vanilles een beetje gepimpt zodat ze in het magazine passen. Ik heb hiervoor de programma's In design en Photoshop gebruikt. Het zijn echt de ideale programma's voor een Apple computer!


Dit zijn nog twee bladzijden uit mijn glossy. Natuurlijk mag het interview met de bekende blogger Vera Camilla niet ontbreken! De achtergrond met ananas vind ik eigenlijk wel erg lente achtig en vrolijk er uitzien. Later kwam ik er pas achter dat het helemaal toepasselijk is omdat Vera Camilla dol is op ananas.☺Verder staan in het magazine nog receptjes en leuke en nieuwe trends! Ik ben zo enorm blij met mijn magazine, ik ben er stiekem ook wel een beetje trots op hoor... Ik heb al veel leuke dingen gehoord over mijn glossy. En misschien komt er ooit wel een deel twee! (Zou wel erg leuk zijn natuurlijk.) Ik heb echt een super leuke tijd gehad in de twee weken stage. Aardige mensen, veel geleerd en ik kon leuke en nieuwe dingen ontwerpen voor Vanilles. The time flies when you have fun.

Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat je stage zo goed was bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een hele leuke stage :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, lijkt me een erg fijne belevenis! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te lezen! Leuk zo je eigen professionele glossy.
  xxx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen, en het ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen