dinsdag 13 mei 2014

Gewonnen winactie : Lipsmackers


Laatst had ik op twitter gelezen dat Lotte van lottelovesbeauty.nl de winnaars van de Lipsmacker winactie gingen mailen. Ik was heel benieuwd naar wie er had gewonnen, ook al had ik zelf niet meegedaan. Dacht ik. Maar toen ik de volgende dag op gmail ging kijken, zag ik een mailtje van Lotte ! Ik wist niet meer dat ik meegedaan had aan deze winactie ! Maar ik was zo blij ! Ik win nooit iets, maar dan ook echt nooit. En het was ook nog eens een leuke winactie, want je kon 3 nieuwe lipsmackers winnen. Die ik vrijdag thuis gestuurd heb gekregen.Alles was netjes verpakt in een grote witte enveloppe, waar deze brief in zat en een schattig roze zakje met een hartje erop. Waar de drie Lipsmackers in zaten. Ik heb 3 nieuwe varianten gekregen : Wild Raspberry, Flavours Kiwi en Cherry. Naar de Wild Raspberry en de Flavours Kiwi was ik erg benieuwd naar, maar Cherry viel bij mij al af. Omdat ik echt niks met kersen te maken wil hebben. Ik vind kersen gewoon niet lekker, en alle kersen producten hebben zo'n rare geur. Maar deze heb ik natuurlijk ook geprobeerd !

Als eerste : Wild Raspberry. En dan is dit ook meteen mijn favoriet ! Hij ruikt lekker, heeft niet echt een smaakje en is gewoon transparant. Hij heeft ook een leuk kleurtje, paars. Terwijl frambozen eigenlijk roze zijn. Deze smeert makkelijk uit, net zoals de anderen, en het lijkt net alsof je een lipgloss laagje over je lippen hebt. En zulke lipbalsems vind ik dus fijn ! Wat ben ik blij dat ik aan die winactie heb meegedaan !

Dan Cherry. Hier was ik in het begin niet echt enthousiast over, maar nu ik hem heb uit geprobeerd valt hij toch nog wel mee. De geur vind ik nog steeds niks, maar dat is gewoon een kwestie van wat iedereen lekker vind ruiken. Als je hem op je lippen hebt zitten ruik je de geur nog wel een beetje, maar dat valt reuze mee. Ook deze is gewoon transparant, maar laat je lippen wel mooi glimmen wat eigenlijk alle lipbalsems doen.

En als laatste Flavours Kiwi. Toen ik hem voor het eerst rook, vond ik de geur een beetje raar. Maar eenmaal op de lippen vergeet ik de geur ook wel weer, want dat ruik je hem helemaal niet meer. Hij ruikt niet echt naar kiwi vind ik, maar meer naar meloen. Ook deze is transparant en heeft ook een soort lipgloss effect op je lippen. Super fijn ! 

Ik ben echt heel blij dat ik de Lipsmackers winactie van Lotte gewonnen heb ! Want dit zijn echt leuke lipbalsmens op zo even in je tas te stoppen. Ze hebben leuke kleurtjes, hydrateren goed en zijn gewoon transparant. Als je niet van kiwi, kersen of frambozen houdt, kun je die lipsmacker beter overslaan. Maar als je daar juist van houd zou ik snel eens bij de ICI Paris XL kijken waar ze voor €1,99 per stuk te koop zijn.

Door Lisa10 opmerkingen:

 1. Fijn dat je gewonnen hebt! Ik wil zo'n lipsmackers graag eens proberen

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Leuke lipsmackers :) Gefeliciteerd met de winst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je gewonnen hebt, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je deze geweldige producten gewonnen hebt! Heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je ze hebt gewonnen! Cherry lijkt me erg lekker, maar ik hou ook van kersen! De andere twee heb ik allebei! Kiwi ruikt inderdaad meer naar watermeloen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je iets hebt gewonnen! Ik heb ook zoiets van ik win toch nooit, maar doe wel mee. Wie weet :p
  Ik ben wel benieuwd naar die kiwi eigenlijk, want frambozen vind ik normaal erg zoet en kersen heb ik al :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gaaf dat je een winactie hebt gewonnen! gefeliciteerd :)

  Ik zou deze lipsmackers ook graag uit willen proberen!
  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen