zaterdag 31 mei 2014

Mua palette undressed

Wie kent het Engelse merk ondertussen niet? Mua is het nieuwe merk wat verkrijgbaar is in Nederland. Laatst ben ik speciaal naar een stad geweest waar een Kruidvat wel Mua producten verkoopt. Ik lees en hoor namelijk zoveel positieve dingen over Mua dus ik wilde nu eigenlijk ook wel testen of Mua een merk voor mij is.Ik kwam gelijk dit palette tegen, bofte ik even ik had het laatste palette! De kleuren zijn naturel en er glinstert een shine van af, helemaal mijn kleurtjes! Het palette ziet er ook nog eens netjes en chique uit.Het kwastje wat bij het palette zit vind ik een fijn kwastje. Je kan overal gemakkelijk bij en het is gelukkig geen hard en ruw kwastje. Fijn, hier heb ik wat aan!
De pigmentatie van de swatches zien er ook helemaal top uit! Oke, sommige keurtjes zijn wat donkerder en vallen misschien iets meer op maar je kan ook rustig de lichte kleurtjes verwerken in een mooie ooglook.Tada, mijn ooglook! Ik kon niet wachten om te experimenteren met de kleurtjes voor een ooglook. Ik ben wel voor save gegaan ik gebruik nooit de donkere kleurtjes maar wie weet kan ik daar ook nog een mooie ooglook mee maken. Binnenkort ga ik weer lekker aan de gang met combineren van kleurtjes bij ooglooks en zoek ik lekker veel inspiratie die ik kan gebruiken.In deze foto's laat ik je even zien voor welke kleurtjes ik ben gegaan. Voor deze look heb ik de kleurtjes gekozen waar een cijfer op staat. Ik heb de kleurtjes ook echt in de volgorde van 1 t/m 4 gebruikt. Zo kan je deze ooglook misschien ook wel kan gebruiken met het enige maar echte  undressed palette van Mua.


Ik ben nu al fan van Mua als ze alleen maar van deze goede, mooie kwaliteit verkopen. En dit palette is ook nog gewoon eens een budget product maar6,00 voor zo'n mooi palette. Ik ben echt enthousiast over mijn eerste product van Mua!

Op internet of bij jou in de buurt kan je misschien even kijken of er een Kruidvat vestiging is waar ze de producten van Mua verkopen, helaas verkoopt niet iedere Kruidvat de producten van Mua!Door: Daniëlle

12 opmerkingen:

 1. Echt een heel mooi palette en nog lekker goedkoop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes, zou ook heel goed bij mij passen! Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn palette! Mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een mooie kleuren voor een goede prijs! Ik mag van mezelf eigenlijk geen oogschaduw meer kopen maar dit is toch wel erg aantrekkelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit pallete gisteren gekocht, echt een prachtig pallete is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij de Kruidvat bij mij in de buurt verkopen ze dit merk helaas niet maar dit palette ziet er erg goed en fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige palette!

  Ik moest lachen om je comment op mijn blog! haha, je had gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze is zo mooi! Ik heb hem ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi palette, ik moet er ook nog heen gaan maar ik vergeet het steeds weer. Nu weet ik zeker dat ik er binnenkort heen moet gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wow dit palette ziet er weer supermooi uit!
  Ik ben echt blij dat mua nu ook bij de kruidvat te koop is ;)

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen