donderdag 5 juni 2014

All about sunrise


Onze Kruidvat is net helemaal verbouwd, en er is het een en ander verandert. Er is namelijk een nieuw make-up schap bij gekomen, die van MUA ! Ik was echt zo verrast toen ik opeens groot MUA zag staan ! Maar dat is niet het enigste wat nieuw is, het Essence schap is nu zo'n groot schap geworden. Dubbel zo veel make-up dus ! En raad eens wat daar nu lag voor mij? Dit Essence all about sunrise palette !

Ik had het all about nude palette al, maar toen ik deze zag liggen moest ik deze toch even mee nemen ! Ik was eigenlijk op zoek naar een babylips, maar die waren niet meer te koop. En alle paletten van MUA waren al weer weg, echt balen ! Maar gelukkig lag deze er nog wel ! Anders was ik met lege handen de Kruidvat uitgelopen. Als deze net zo'n goede pigmentatie heeft als het all about nude palette, zal dit een van mijn favorieten worden !Het zijn 6 best wel verschillende kleuren vind ik, maar toch passen ze goed bij elkaar. Het zijn veel shimmery kleurtjes, en een daarvan is maar mat. Er zit net zoals bij all about nude een highlighter bij, en dan 5 andere kleurtjes. Dit is ook weer een heel ander palette dat je zou verwachten, juist leuk !Dan de swatches, het belangrijkste ! En wat een goede pigmentatie ! Twee mooie shimmer bruin tinten, en een donkere bruine oogschaduw met een matte finish. Dan nog een mooie highlighter, die wat tegen valt als hij eenmaal op je wenkbrauw bot zit. Maar de andere oogschaduws maken het wel weer goed ! Zoals de gele en de rosé gouden oogschaduw, wat een goede pigmentatie ! Ik heb er een mooie ooglook mee gemaakt, maar die ben ik vergeten te fotograferen. Lekker slim ! Dus die houden jullie nog tegoed !

Kortom, dit all about sunrise palette is echt een aanrader ! Hij heeft mooi nude tinten, maar het palette is toch anders dan de nude palette door de gele en de rosé gouden oogschaduw. Als je meer van de matte oogschaduws houd, moet je deze laten liggen. Want alle oogschaduws op een na zijn met een flinke dosis shimmer. Maar dat is dan ook wel het enige nadeel, en wat zeker geen nadeel is is de prijs. Die is namelijk maar €3,59. Klein prijsje maar voor een mooi palette !

Liefs Lisa11 opmerkingen:

 1. Mooie palette! Deze ben ik hier bij 4 filialen nog helemaal niet tegen gekomen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze moet ik ook maar eens gaan halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie palette! Mooie kleuren en inderdaad goede pigmentatie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga binnekort alle vier de palletjes van Essence kopen ik ben ook. Enieuwd naar dit pallette. Het all about nude palette heb ik trouwens al. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice colors.
  http://www.fashiondenis.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben verslaafd aan dit soort palettjes van essence :)

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen