woensdag 25 juni 2014

Smak, lipsmackers!

Lipsmackers, ze zijn niet weg te denken bij droge lippen. Zoete geurtjes of een zachte romige kleur, wij meiden vinden lipsmackers handig en ook nog eens fun!

Laatst was mijn zusje aan het winkelen met wat vriendinnen en nam ze voor mijn andere zusje en mij een lipsmacker mee. Echt super lief! Ik heb de appple pie editie gekregen en Daphne de donut editie.Allebei de smackers hebben het geurtje van een product. Zo ruikt de apple pie smacker naar een punt appeltaart en de donut smacker naar een zoete roze donut. Ik vind het echt zo leuk dat je de geurtjes gewoon direct herkend, ook als je niet weet welke smaak er op de verpakking staat.Als ik de apple pie smaak aanbreng op mijn lippen, is het een romige geur en maakt het mijn lippen zacht. Handig als je droge lippen hebt! De kleur die erop je lippen zit is een beetje wit, geel.Ook mocht ik de Donut smakker testen. Pfoe, wat een zoete geur geeft de lipsmacker af zeg! Je moet er wel van houden. De kleur die er wordt afgegeven is een neutrale roze kleur die eigenlijk niet opvalt maar toch je lippen wat romiger maakt waardoor je dus geen droge lippen meer hebt.


Omdat Daphne en ik de lipsmackers cadeau hebben gekregen kan ik niet precies de prijs vertellen. Wat ik wel zie is dat deze smakkers om te zoenen zijn en verkrijgbaar zijn bij Claires.


Door: Daniëlle

11 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf ook een lipsmacker van de claires, maar dan met fanta smaak. Ze werken inderdaad wel fijn, maar sommige varianten zijn wel erg zoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alle cola, fanta en sprite lipsmackers en dan nog 2 andere van de Ici Paris in de smaken aardbei en marshmallow. Heerlijk zijn die dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook gezien bij claires, ik moest mezelf tegenhouden ze niet te kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze ook al gezien, maar ik heb ze niet gekocht want ik heb er al van M&M's. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg, ik ben er ook wel heel erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zien ze er lief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben gek op lip smackers! die zijn zo fijn en niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lipsmackers zijn heel, heel erg verslavend lekker.....en helemaal als ze er ook nog zo leuk uitzien....

  BeantwoordenVerwijderen