vrijdag 20 juni 2014

Catrice F'rosen YoghurtMijn palette collectie is nog niet zo groot, dus koop ik haast elke leuke variant die ik tegen kom ! Toen ik deze F'rosen Yoghurt tegen kwam, twijfelde ik daarom ook geen moment. Kopen, kopen, kopen, dacht ik ! Dit soort kleurtjes had ik nog niet, dus dat werd ook weleens tijd. Ik wil de laatste tijd ook wat meer experimenteren met make-up, dus daar komt deze goed bij te pas !


Ik heb eigenlijk nog nooit oogschaduw van Catrice gekocht, dit is dus de eerste ! Haast iedereen zegt haast dat het bij Catrice dat het ene product echt fantastisch is, en de andere juist een grote flop. Ik hoop dat dit palette gewoon goed is, en niet dat hij ergens achter in mijn make-up la beland. Want dan kan ik hem net zo goed weggooien. En daarvoor koop ik geen oogschaduw palette, maar ik heb wel hoge verwachten van dit palette.  
Dit zijn dan de swatches. Ziet er goed uit ! Alleen de twee lichtere kleuren zijn echt te licht. Maar op de andere twee kleuren is niks op aan te merken, vooral de oogschaduw met een flinke dosis glitter ziet er super goed uit ! Ben benieuwd hoe deze kleuren op mijn ogen er uit gaan zien !
Ja, ik weet niet wat ik bij deze ooglook heb gedaan. Maar het ziet er niet uit. Als ik mijn ogen gewoon open heb ziet het er nog wel redelijk uit, maar als ik mijn ogen dicht heb ziet het er echt raar uit. De licht roze kleur zie je echt niet meer, en de donkere matte paarse oogschaduw zie je ook veel minder terug. Misschien moet ik het nog eens een keer proberen, want ik had echt heel iets anders verwacht.

Dit F'rosen Yoghurt palette valt heel anders uit dan ik had verwacht, de swatches zijn gewoon goed. Maar op mijn ogen ziet het er alles behalve goed uit. Ik moet het nog maar eens proberen, want ik weet zeker dat je meer uit dit palette kan halen. Het zijn wel mooie kleuren die ze bij elkaar hebben gezet in deze quatro, dus daar ligt het niet aan. Dat wordt nog even uit proberen met dit palette !

Liefs Lisa


12 opmerkingen:

 1. Mooi palette, maar jammer dat 'ie op je ogen tegenvalt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mee en mooi palette alleen jammer dat het er minder mooi op je ogen zit. Misschien kun je de lichte kleuren als highligther gebruiken en kun je de andere kleruen met een andere oogschaduw combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En als je eerst een witte oogschaduwbasis ( NYX - Milk pencil) aanbrengt :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het palette zelf ziet er wel mooi uit, jammer dat de look zelf niet gelukt is! ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren, helemaal mijn smaak. Jammer dat de look niet helemaal gelukt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi palette ♥ jammer dat de look niet helemaal is geworden zoals je had gehoopt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In het palette ziet het er idd top uit! Misschien is oogschaduwbasis een oplossing? Of had je dat al gebruikt? Ben benieuwd! XX Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow, you have very beautiful eyes!

  M
  http://theflowerduet.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. followed you with bloglovin and facebook here's mine
  https://www.facebook.com/theflowerduetblog

  Besos,
  M

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het leek me een heel mooi palette jammer dat het toch nog iets tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes! Wel jammer dat de pigmentatie tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen