maandag 23 juni 2014

Kop die bal in de goal
Niet alleen Rihanna houdt de wedstrijden van Nederland in de gaten, Lisa en ik natuurlijk ook! Maar een wedstrijd oranje spelers kijken moet natuurlijk wel een gezellig feestje worden vind je niet?

Misschien ken je het verhaal over Rihanna en het Wk nog niet helemaal. Rihanna tweette namelijk nog wat over de voetbal wedstrijd tegen Australië en wat over onze boys. De eerste tweet die je kon lezen van Rihanna:


Later volgde al snel een andere tweet: 'That was marvelous verdorie, ooh shit!'
Niet alleen in Nederland was dus iedereen heel blij toen de oranje spelers hun eerste doel maakte. Nee ook Riri ging uit haar dak.


Als Nederland een voorsprong heeft op Australië tweet Rihanna: 'Van Persie doe!' Het is een raadsel wat het zou betekenen. Ik heb het even goed uitgezocht en ''doe'' is waarschijnlijk een afkorting: afhankelijk van ervaring.Als iedereen lekker op de bank zit om voetbal te kijken flikt van Perise het hoor! Yes, Nederland heeft gewoon gewonnen. Ik ben het met je eens Rihanna, Holland is on one!


Vanavond moet Nederland de wedstrijd tegen Chili spelen. Ik kijk de wedstrijd met vriendinnen. We halen onze oranje kleding uit de kast, zetten onze oranje pruiken op en gaan fanatiek voetbal kijken. Ik heb er zin in!

En jij? Hoe ga jij voetbal kijken?


Door: Daniëlle

7 opmerkingen:

 1. Woehoee ik heb zin in de wedstrijd. Zeker weten dat ik ga kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb heel veel zin in de wedstrijd van vanavond. Ik kijk hem thuis op de bank met mn broertje, zusje, ouders en vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste Nederlandse wedstrijd keek ik thuis met mijn vader, de tweede in Mallorca en vanavond de wedstrijd met de familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga kijken maar weet nog niet waar, ben een beetje aan het kijken wat ik wil! maar dat lied kop die bal in de goal kan ik me zo aan irriteren 'de goal'. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er zin in! :D Ik ga naar mijn vriend toe deze keer, woehoee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik en mijn ouders zetten ons gezellig in de zetel met een pakje friet.
  We maken er een echte familie avond van. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great blog!
  http://adelinaschoice.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen