vrijdag 13 juni 2014

Catrice waterproof liquid liner


Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte vloeibare eyeliner. En dan ook wel waterproof, want ik wil er niet als een panda beer uitzien als het een beetje heeft geregend. En toen een paar maanden geleden kwam ik de liquid liner van Catrice tegen, echt, wat een fantastische eyeliner ! Vera Camilla zegt altijd over Catrice dat het of helemaal mis is of dat het gewoon een fantastisch product is. En dit is dan zo'n fantastisch product ! 

Eigenlijk heb ik deze eyeliner al best lang, maar ik heb hem nooit gereviewd. Want meestal maak ik foto's als ik de make-up nog niet heb gebruikt. Maar dit is geen lipstick ofzo, dus je ziet het haast niet dat ik hem al vaak gebruikt heb. Deze liquid liner is gewoon zwart, dus niets speciaals. Maar wat wel speciaal aan deze eyeliner is, dat hij echt gewoon van goede kwaliteit is !

Ik heb hem in de kleur 01 Don't Leave Me ! , een echte inkt zwarte kleur. Hij dekt echt super goed, en is gewoon goed waterproof. Hij kan tegen een grote regenbui en tegen een duik in het zwembad, zolang je er maar niet aan zit gaat het goed. Want als je erover heen gaat wrijven dan gaat het er wel snel af. Maar dat doe ik dan ook niet, want dan heb je geen eyeliner meer over. 
Hier heb ik de eyeliner dan op. De eyeliner heeft een heel fijn kwastje, met een scherpe punt. Het is eigenlijk niet echt een kwastje want het is een soort plastic. Er komen dus geen haartjes aan de pas. Gelukkig maar, want mijn vorige liquid liner had wel een kwastje met haartjes maar dat was echt helemaal niks voor mij. En deze gelukkig wel, want kijk hoe de eyeliner er op mijn ooglid uit ziet ! Hij is echt helemaal zwart, en voor mij brengt het kwastje het heel gemakkelijk aan.

Deze eyeliner gebruik ik nu al ongeveer 3 maanden, en ik ben nog steeds geen betere vloeibare eyeliner tegen gekomen ! Dit blijft denk ik ook wel zo, want ik ga nu geen eyeliners meer kopen. Alleen natuurlijk als deze op is, want dan moet ik natuurlijk wel weer een nieuwe van kopen ! En de prijs is ook een grote meevaller, want  deze kostte maar €3,89. En daar krijg je nergens anders zo'n goede eyeliner voor ! 

Liefs Lisa

11 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook, ik vind hem idd ook erg fijn!

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook eens gehad, super fijn inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik heb de gewone eyeliner van Catrice en daar ben ik ook zeer tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heel fijn product :) Ik ben zelf dol op de Master Precise liquid eyeliner van Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een liquid eyeliner maar dan van essence die werkt ook super, niet waterproef maar dat gebruik ik toch niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij klinkt heel fijn. :)
  Ik heb zelf nog steeds geen eyeliner, misschien neem ik deze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie eyeliner,
  Ik hoop dat deze budget liner voor mij wel werkt, want laatst had ik er een van miss sporty en die viel nogal tegen ;)
  Mooie foto's trouwens!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne review, ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een goeie eyeliner. Misschien dat dat deze is!

  Liefs, Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind 'm erg mooi, ziet er heel goed uit!!! X Liefs

  BeantwoordenVerwijderen