vrijdag 27 juni 2014

New in: hardloopschoenen


Ik had mijn moeder een keer verteld dat ik wou gaan hardlopen, dat het me wel leuk leek. En nu heb dus eindelijk goede hardloopschoenen ! Ze lopen echt zo lekker, alsof je op wolkjes loopt. Zulke fijne schoenen ! Ik loop er niet alleen mee hard maar ik draag ze ook gewoon overdag. 

Dit zijn ze dan ! Ik houd echt van deze schoenen ! Ze lopen echt zo fijn ! En natuurlijk zijn ze met hardlopen ook fijn, want daar zijn ze voor gemaakt. Ik weet alleen niet hoe ze heten, maar het zijn hardloopschoenen voor beginners. Zoals ik dus, deze zijn al fijn dus ben benieuwd hoe de betere hardloopschoenen lopen. Maar ik mocht niet te dure schoenen uit zoeken, dus zijn het deze geworden. Dit was het enige paar met blauw, de rest was allemaal met roze en paars. Niet mijn eerste keuze ..

Ze hebben een redelijke demping voor schoenen van €51. Want zonder demping in je schoenen kom je niet zo ver met hardlopen. Ik heb er nog maar een klein rondje mee hard gelopen, want ik moet het eerst maar eens op zien te bouwen. Voordat ik wat grotere rondes ga lopen. Maar met dit paar gaat dat zeker lukken ! Want het zijn echt goede schoenen voor het wat kleinere rondje hard lopen.Ik ben echt blij met deze hardloopschoenen ! Dit zijn natuurlijk mijn eerste hardloopschoenen, dus ik weet nog niet echt of dit een echte aanrader is of niet. Maar ik vind ze erg fijn, zowel als met hardlopen als gewoon overdag. En dat voor maar €51, wat best goedkoop is voor het merk Nike.

Liefs Lisa11 opmerkingen:

 1. Ze zijn erg mooi! Ik ben ook nog op zoek naar mooie hardloopschoenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zo gaaf! Ik heb zelf ook Nikes en ze lopen zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op zich hou ik niet van loopschoenen, maar deze vallen denk ik nog goed mee. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie schoenen zeg!

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, 51 euro valt best wel mee denk ik voor Nike. Dat argument wil ik wel gebruiken voor een paar hardloopschoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin ook langzaam aan wat te gaan hardlopen en ik was zat al zoo lang te wachten totdat iemand zo'n artikel online zetten, goed getimed dus ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben onlangs begonnen met hardlopen nadat ik nike roshes gekocht heb! Deze zijn ook super lijkt me

  http://dutch-baguette.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er best stoer uit, veel succes met sporten! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn erg mooi geen idee hoe ze lopen enz want heb geen schoenen van Nike :-) x

  BeantwoordenVerwijderen