dinsdag 10 juni 2014

Excursie Nijmegen


Afgelopen vrijdag ben ik met school naar Nijmegen geweest voor Aardrijkskunde. Geen gezellig dagje winkelen dus .. Maar we hadden genoeg tijd tussen de twee opdrachten door om de Primark in te duiken. En als je daar bent moet je daarom ook wel iets kopen ! Dat heb ik dan natuurlijk ook gedaan, en ik heb nog wat foto's gemaakt tussen de opdrachten door.
We moesten anderhalf uur in de bus voordat we in Nijmegen waren, echt niks aan ! Maar we hadden de excursie gelukkig wel op de goede dag, want de andere klassen moesten alles in de regen doen. En wij met het zonnetje en 22 graden ! Het eerste deel moesten we een straat op zoeken, en daar wat opdrachten bij maken. Maar omdat die opdracht zo kort was, zijn we daarna de Primark in gegaan. Na 2 uurtjes in de Primark en wat eten en drinken moesten we de andere opdracht nog doen. We moesten een heuveltje op klimmen met modder op de weggetjes waardoor je bijna uitgleed. Als we dan op de top waren gingen we graven, en gingen we kijken uit wat voor lagen de grond bestond. Super leuk, niet dus ! Nu heb ik wel genoeg gepraat over die saaie opdrachten, dus laat ik jullie mijn gekochte items even zien !


Als eerste dit zwarte shirt met leuke omgekrulde mouwtjes. Ik heb deze zo vaak gezien, en telkens dacht ik, die moet ik hebben ! Eerst ben ik er voorbij gelopen, ik vraag me nog steeds af waarom ik hem niet gezien heb terwijl ik er langs liep. Maar toen een vriendin hem in haar mandje had liggen, heeft ze hem aangewezen en heb ik hem in mijn mandje gedaan. Hij is wel een beetje aan de lange kant, maar de voorkant kan je dan wel in je broek doen. Deze kostte €10.


Voor dit shirt ben ik nog voor de tweede keer de Primark ingelopen. Een vriendin had hem namelijk gekocht en had hem buiten aan me laten zien. Ik had hem al zo vaak in shoplogs gezien dus deze moest ik ook hebben ! We zijn daarom nog even terug gegaan en heb ik deze nog te pakken kunnen krijgen ! En deze is ook een beetje aan de grote kant, maar deze kan je dan ook gewoon in je broek stoppen. Deze kostte €10.Deze heb ik als eerste in mijn mandje gedaan, een licht blauwe top met een doorzichtige print erop. Deze heb ik dit weekend al vaak gebruikt, hij kan zo makkelijk over mijn bikini. Het enige nadeel van dit shirt is dat hij een best hoge kraag heeft. Er kan dan wel makkelijk een ketting bij om, maar als je op vakantie gaat wil je niet te veel sieraden dragen dus dan is hij wat minder mooi. Maar ik ben er toch wel erg blij mee ! Deze kostte €5.


Ik had al veel goeds gehoord over deze make-up doekjes, dus ik moest er ook maar aan geloven. Maar toen ik hem open maakte, kwam er een erge chemische lucht vanaf. Het was precies de geur van mijn huisarts ! Echt precies hetzelfde. Ik vind het niet echt stinken, maar lekker is iets anders. Ze werken wel goed, maar de volgende keer neem ik een andere variant mee. Wat natuurlijk wel mee helpt is de prijs, je krijgt namelijk twee van deze cleansing wipes voor maar €1,50 !


Ik was ook nog watjes nodig, dus heb ik deze voor maar €1 gekocht. Er zitten twee grote rollen in van 80 watjes. Nu nog maar hopen dat ze goed zijn !Ik had nog maar een ring die ik echt elke dag droeg. Dus ik wilde natuurlijk nog meer ringen ! Alleen ik heb maat s, en die was er al bij heel veel ringen niet meer. Ik had namelijk zo'n setje gezien met een leuk madeliefje erop, maar die was er niet meer in s. Dus heb ik deze maar gedaan, maar deze zijn ook super leuk ! Ze zijn wel een beetje te groot dus moet ik ze maar om mijn middelvinger doen. De onderste heeft er trouwens nog een driehoekje op zitten, dat zie je niet op de foto. Deze kostten €2,50.

Ik ben echt blij met de items die ik gekocht heb ! Maar ik had wel meer verwacht van de Primark in Nijmegen. Hij had twee verdiepingen, maar toch vind ik de Primark in Almere mooier. Ik was namelijk op zoek naar een onesie maar er hing er maar een ! Daar baalde ik echt van ! De andere keer dat ik naar Almere was geweest had ik er geen een mee genomen, maar dat had ik beter wel kunnen doen. Het was wel een leuke excursie, maar de Primark was natuurlijk het leukst !

Liefs Lisa


10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel en mooie items heb je gekocht bij de Primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond excursies altijd leuk :) mooie aankopen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke koopjes! Die excursie is natuurlijk beter dan op school zitten en je hebt nog kunnen shoppen. Hoe lekker is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie zo een uitstapje hadden. Ideaal dat je even langs de Primark kon! Mooie items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er super leuk uit en leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie foto's en wat heb je een leuke dingen geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk als je tijdens excursies nog even zelf rond mag kijken. :)
  Je hebt leuke spullen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes! Liefs!
  http://thinkslikezanne.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's zeg!
  En leuke kleding heb je gekocht ;)


  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je tijd had om naar de Primark te gaan!
  Mooie foto´s

  BeantwoordenVerwijderen