zondag 15 juni 2014

Ooglooks met het all about sunrise palette


Laatst stond er een artikel online over dit leuke all about sunrise palette van Essence. Ik had er een ooglook bij gemaakt maar was vergeten er een foto van te maken, lekker slim he ? Maar laatst wilde ik weer wat experimenteren met make-up, en pakte ik al snel weer dit palette. Ik had er twee ooglooks me gemaakt, en deze keer heb ik ze wél gefotografeerd !Dit is de mooiste ooglook die ik ermee gemaakt heb, een combinatie van twee bruine oogschaduw tinten en een opvallende gele die natuurlijk niet mag ontbreken. Er zijn veel shimmery oogschaduws in dit palette dus dan moet je de enige matte van dit stel ook wel gebruiken. Anders wordt het te glitterig, en dan zie je de overgang van kleuren wat minder. Een mooie wing langs je wimper rand aanbrengen en je ooglook is af !


Dit is de tweede ooglook die ik met dit palette maakte. Deze bestaat uit alleen maar shimmery oogschaduws, ik wilde het een keer proberen, maar hij is op zich nog wel goed gelukt. Deze is een stukje rustiger maar door de vele dosis glitter valt hij toch wel wat meer op. Ik heb de zalm kleur gebruikt, die het lichtste uitpakt op je ogen van alle oogschaduws, in de arcadeboog heb ik de taupe kleur en in de hoek heb ik de donkerdere bruin tint. Ook bij deze ooglook kan de wing niet ontbreken.

Als ik tussen de twee ooglooks zou moeten kiezen zou ik toch voor de eerste kiezen. Die valt net wat meer op, en je ziet de kleuren duidelijker. Deze ooglook ga ik zeker nog veel vaker dragen ! Ik ben echt heel blij met het all about sunrise palette ! Het zijn maar 6 kleuren, maar je kan er zo veel verschillende ooglooks mee maken. Nu wil ik de andere palettes van Essence ook nog !

Liefs Lisa13 opmerkingen: