dinsdag 26 augustus 2014

Birthday presents

Vorige week dinsdag was ik jarig, en dat betekend natuurlijk cadeautjes! Zondags heb ik mijn verjaardag gevierd met familie en dinsdags ben ik wezen bowlen met wat vriendinnen. Super leuk! Het mooiste van een verjaardag is natuurlijk dat er gewoon mensen komen voor jou. Maar toen je klein was en als je aan je verjaardag dacht, dan dacht je alleen maar cadeaus, cadeaus, cadeaus. Tenminste dat dacht ik! Nu is het wel een beetje veranderd, maar dat je cadeautjes krijgt op je verjaardag blijft gewoon leuk!


Als eerste deze leuke nagellakjes! Ik ben dol op nagellak, en dan vooral blauwe kleurtjes. De drie Saffron lakjes heb ik samen gekregen van een vriendin en het maybeline lakje met een special effect heb ik ook van een vriendin gekregen. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar zo zien ze er in ieder geval erg leuk uit!

























En dan nog een paar leuke cadeautjes van vriendinnen! Ik had een pakketje gekregen met allerlei leuke dingetjes, zoals het hartje, de koeienreep en de pepermuntjes. En die cute Saffron nagellakjes zaten er ook bij. En van Daniëlle heb ik nog een DA cadeaubon gekregen, altijd leuk zo'n cadeaubon! Dan kun je gewoon zelf wat leuks uit kiezen. Er komt nog wel een keer een artikel online met wat ik ervoor heb uitgekozen!
























Dit cadeau had ik niet zien aankomen, koeien sokken! Mijn lievelingsdieren zijn koeien, dus ja toen ze deze tegen kwamen in de Primark wisten ze dat het iets voor mij was. Ik doe ze natuurlijk niet overdag in mijn all stars aan, want dan komt er een roze randje boven mijn schoenen uit en dat is niet zo mooi ..


























En dan als laatste, maar zeker niet de minste: mijn nieuwe spiegelreflexcamera! Ik ben echt verliefd op deze camera! Hij maakt zulke scherpe foto's, en het maakt niets uit als het een beetje donker is of te overbelicht, want deze Nikon kan dat gewoon aan! Ik moet alleen nog een mooie foto plek hebben met goede belichting, want mijn vensterbank is te smal..

Dit waren mijn gekregen cadeautjes! Ik heb niet zo veel cadeaus gekregen omdat ik iedereen had gevraagd om geld voor mijn spiegelreflexcamera. Jullie zullen nog wel zien wat ik van mijn cadeaubon heb gekocht!

Liefs Lisa

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuke cadeau`s, wat gaaf dat je een camera hebt gekregen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt leuke cadeautjes gekregen! De nagellak met effect ziet er wel heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kadootjes heb je gekregen, .....de sokjes...zijn zo leuk...de nagellakjes, super ...en de camera? dat is helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, super leuke spulletjes! De spiegel reflex camera lijkt me ook echt een super leuk cadeau om te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, gaaaf die camera! Wat heb je leuke spulletjes gehad <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie lakjes! En je spiegelreflexcamera is echt een topcadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie en lieve cadeautjes. De camera is echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke cadeautjes! En die camera is echt zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke cadeautjes hoor!
    Die nagellakjes zien er heel mooi uit en wow, wat een camera!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw liefde voor die nagellakjes!
    wat een leuke cadeaus zeg :)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, ik kan me wel voorstellen dat je heel blij bent met je nieuwe camera, je hebt echt leuke spullen gekregen! En die koeiensokken haha ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nog gefeliciteerd!
    Super toffe kado's, vooral de koeien sokken hihih

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super leuke cadeautjes ! Vooral de spiegelreflex, wauw !

    BeantwoordenVerwijderen