dinsdag 12 augustus 2014

Freshwater valley



Een poosje geleden lag er een heel leuk pakketje in de brievenbus, namelijk deze lipsticks die we hadden ontvangen van freshwaterwalley.com.

Freshwater valley is een webshop waarmee je heel gemakkelijk thuis- spa producten kunt bestellen die uit Amerika komen! Je vind er onder andere deze lipsticks, de Urban Decay Naked palettes en nog veel meer! Het assortiment is ontzettend breed. Benieuwd? Lets started!


De lipsticks zaten alle vier super goed verpakt in een pakketje en ze lagen al binnen no time in de brievenbus!


We mochten wat leuks uit zoeken om te reviewen, en dat zijn deze vier mooie lipsticks geworden! Ze zijn van het merk Wet N' Wild, een merk wat we eigenlijk niet kenden. We waren wel erg nieuwsgierig geworden door de mooie verpakking en de leuke kleurtjes.


Van deze swatches word je nou blij! Kijk eens wat een goede pigmentatie! Het zijn ook een paar heel verschillende kleurtjes. De barbie roze en berrie kleur heeft Daniëlle uitgekozen, en Lisa de kersen en de rode kleur. Van boven naar beneden : Red Velvet 910d, Cherry Picking 965, Mauve Outta Here 907c, Think Pink 901. 

Think Pink 901

De kleur van deze lipstick is wel erg licht roze. Deze kleur vind ik persoonlijk niet zo mooi bij mij staan omdat ik een hele lichte huid heb. Maar ik weet zeker dat als je een iets getinte huid hebt, deze kleur je heel naturel zal staan! 
Mauve Outta Here 907c

Dit jaar worden de typische paarse lipsticks steeds populairder. Leuk om een keer een totaal ander kleurtje te proberen! De kleur is lekker fel en valt goed op. Het aanbrengen ging iets moeilijker omdat de lipstick droog is. Maar dat komt ook omdat er geen glans in de lipstick zit.


Wet N' Wild megalast lip color Cherry Picking

Op de foto komt de kleur niet zo goed over, want in het echt is hij stukken feller. Zelf zou ik zo'n kleurtje niet zo snel dragen, omdat het echt een knal kleur is. En omdat ik zo bleek ben, wat je ook heel duidelijk op de foto ziet.. , knalt hij nog extra. De lipstick is verder wel erg romig, super fijn om aan te brengen!


Wet N' Wild megalast lip color Red Velvet 910d

Dan de echte klassieke rode kleur. Altijd goed! Maar ook omdat ik weer zo bleek ben, springen mijn lippen er nog meer uit. Maar iedereen heeft zo'n kleur nodig in zijn lippenstift stash!

''We zijn tevreden over de sticks!''
Een ding wat zeker is, sommige kleuren moeten je wel staan. Vooral de roze kleurtjes van Daniëlle. De lipsticks zelf zijn alleen wel een beetje lastig aan te brengen. Helaas is de stick rond, waardoor je de lipstick niet perfect kan aanbrengen. Niet zoals bij andere lipsticks. Echt jammer! Maar misschien de gouden tip, gebruik een dun kwastje voor het aanbrengen. Helaas kan je de lipstick niet helemaal in draaien. Niet zo handig, want als je de dop erop wilt doen dan kan er wat lipstick op de dop komen. Wel een minpunt dus! Over de draagtijd zijn we erg tevreden. Die is gewoon prima! Zonder wat drinken en wat eten houdt hij het ongeveer 3 uur uit, maar als je wat drinkt en eet is de meeste lipstick er wel van af. Maar dat heb je bij haast elke lipstick, dus daar is niks mis mee!

Benieuwd naar de lipsticks? Bestel ze hier! 
Nieuwsgierig naar de gave Urban Decay Naked palettes? Klik hier!


Liefs Lisa en Daniëlle

18 opmerkingen:

  1. Ze zijn zo kleurrijk! Hier houd ik wel van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooie kleuren zeg! ;-)

    xo Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleurtjes! Ik ben fan van cherry picking :) Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kleuren vooral de 2e en 3e vind ik erg mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op de foto vind ik de cherry picking er vooral heel mooi uit zien! Ik denk dat hij voor mijn huidskleur ook te fel zal zijn, maar ik vind de kleur zo mooi. :)
    De tweede lipstick heeft ook wel iets, leuk kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een prachtige kleuren! Heel erg mooi <3.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een pigment! Echt zalig :) ik neem een kijkje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die pigmentatie is echt prachtig, ze zien er zo mooi uit. Wel jammer dat de lipstick rond is, dat is wel lastig, maar de kleur maakt het toch weer goed, het zijn zo mooie intense kleuren. Wat leuk dat je wat mocht uitkiezen in de webshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Woow, wat een prachtige kleuren, zo intens! x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Cherry Picking is mijn persoonlijke favoriet!
    Prachtige pigmentatie ook!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat een prachtige pigmentatie zeg?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De Cherry Picking vi9nd ik wel heel mooi!
    Ik zou hem alleen niet kunnen dragen, ik ben nog al bleek.
    Het klinkt als een goede webshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw! De kleuren zijn echt prachtig! Liefs, Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind die rode kleur echt onwijs mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel mooi gepigmenteerd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat leuk dat jullie deze lipsticks uit mochten testen!
    De kwaliteit ziet er inderdaad erg goed uit ;)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kon de website nog niet, mooie kleuren (vooral de Think Pink).

    BeantwoordenVerwijderen